MojAndroid

Zombie World War

Nebezpečný vírus sa šíri v ľudskej populácii, ktorá sa dostala na pokraj vyhynutia. Bude len na vás a ďalších preživších aby ste ochránili posledné kúsky civilizovaného sveta. Proti chodiacim mŕtvolám budete bojovať pomocou širokého arzenálu zbraní v 126 leveloch a 21 scénach.

zombie2 zombie

-> Stiahni Zombie World War <-

Dino Run: Jurassic Escape

Ďalšia behačka pre Android, v ktorej budete utekať s dinosaurom Dinom naprieč rôznymi krajinami. Podobne ako aj v iných herných tituloch rovnakého žánru, aj tu sa budete vyhýbať rôznym prekážkam, zbierať body a získavať ďalšie vylepšenia.

dinorun2 dinorun

-> Stiahni Dino Run: Jurassic Escape <-

DeathDrive

Ďalšie automobilové šialenstvo, v ktorom bude vašou úlohou dostať sa čo najďalej a vyhnúť sa, alebo zničiť prekážky na ceste. K dispozícii máte niekoľko druhov automobilov a ďalšie vylepšenia.

deathdrive2 deathdrive

-> Stiahni DeathDrive <-

Mirrors of Albion

Nová hra so skrytými objektami, ktoré budete musieť nájsť. Hra sa odohráva v Londýne a je vsadená do obdobia viktoriánskej éry. Vašou úlohou bude hľadať rôzne objekty, riešiť rôzne záhady, bojovať proti zločinu a odhaľovať príbeh.

mirrors2 mirrors

-> Stiahni Mirrors of Albion <-

Stay Alight

Plošinová strieľačka s nádhernou grafikou, v ktorej hlavný hrdina má postavu človeka a namiesto hlavy žiarovku. Príbeh sa odohráva vo svete plnom odpadkov, v ktorom sa po rôznych plošinách pohybujú kadejaké príšerky. Tieto dokáže hrdina ničiť svojím svetlom, ktoré na nich doslova „hádže“, pričom v hre fungujú prepracované fyzikálne zákony.

android hry stay stayalight

-> Stiahni Stay Alight <-

WarCom: Genesis

WarCom je výborná strieľačka, ktorá určite poteší nejedného nadšenca hier. Tešiť sa môžete na špeciálne efekty, veľký arzenál zbraní a 60 rôznych misií.

android hry warcom2 android hry warcom

-> Stiahni WarCom: Genesis<-

Space Maze

Ak máte radi puzzle hry, tak potom si Space Maze určite zamilujete. Vašou úlohou bude pomôcť robotovi opraviť jeho vesmírnu stanicu pozbieraním čo najväčšieho množstva diamantov.

android hry spacemaze2 android hry spacemaze

-> Stiahni Space Maze<-

Bike Race Free

Jednoduchá hra na motorkách, v ktorej je vašim cieľom prejsť na koniec trate živý a zdravý. Ovládanie hry je veľmi jednoduché. Akcelerácia motorky je spustená stlačením pravej časti obrazovky a brzda naopak ľavej časti, pričom naklonenie je riešené akcelerometrom. V začiatkoch je prechod do cieľa jednoduchý, no neskôr budete musieť zapájať aj rôzne akrobatické kúsky a manévre.

 Bike-Race-Free-Android-hry-1-5 Bike-Race-Free-Android-hry-1-3

-> Stiahni Bike Race Free<-

PAC-MAN DASH!

Nová hra PAC-MAN DASH! prináša na Android ďalšiu nekonečnú behačku, v ktorej je hlavným hrdinom dobre známy pac-man. Ponúka všetky aspekty, ktoré sú v tomto smere nutnosťou, ako vozidlá, vylepšenia, úlohy alebo nepriatelia.

PAC-MAN-DASH-Android-hry-2 PAC-MAN-DASH-Android-hry-1

-> Stiahni PAC-MAN DASH!<-

Riptide GP2

Pokračovanie úspešnej hry Riptide GP2 je už dostupné na Google Play a prináša niekoľko vylepšení. Táto online multi-playerovka vo svojej druhej verzii prináša najmä nové levely, lepšiu grafiku, nový kariérny herný mód a upgradovateľné vodné skútre a ich jazdcov.

riptide GP2 android hry riptide GP1

-> Stiahni Riptide GP2 2,99€<-

25.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+