MojAndroid

Spoločnosť HTC sa v tomto roku snaží presadiť aj v strednej kategórii Android smartfónov, ktorá je podľa odborníkov kľúčovou oblasťou pre väčšinu výrobcov mobilných zariadení. Už sme počuli o modeloch HTC Desire 200, HTC Desire 500 alebo HTC Desire 600, no zdá sa, že spoločnosť má v rukáve ešte ďalšie zariadenie. O smartfóne HTC Zara sme mnoho nepočuli, ale najnovšie špekulácie hovoria o hardvérových parametroch tohto zariadenia.

htc-logo

V prípade, že sú informácie o pripravovanom zariadení správne, môžeme sa tešiť na ďalší smartfón s novým čipom Qualcomm Snapdragon 400 taktovaným na frekvenciu 1,4 GHz. Okrem toho ponúkne 4,5-palcový displej s rozlíšením 960 x 540 pixelov (qHD). Vnútorná pamäť ponúkne kapacitu 8 GB, zatiaľ čo pamäť RAM bude mať veľkosť 1 GB. Zaujímavosťou sa stane prítomnosť Ultrapixel fotoaparátu na zadnej strane. Po softvérovej stránke ponúkne používateľskú nadstavbu Sense 5.0 a Android 4.2.2 Jelly Bean.

Zatiaľ nie sú dostupné žiadne informácie o dostupnosti alebo predpokladanej maloobchodnej cene. Dostupná by však mala byť aj verzia s podporou dual SIM.

Zdroj: phonearena

25.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+