MojAndroid

Google včera zverejnil svoje najnovšie hospodárske výsledky za 2Q tohto roka a pri tejto príležitosti sa s nami podelil aj o aktuálne štatistiky v počte denne aktivovaných Androidov. Larry Page, podobne ako na Google I/O v máji pripomenul, že na svete je už viac ako 900 miliónov aktivovaných zariadení s Androidom. Pridal však aj ďalšie zaujímavé číslo, ktoré hovorí o počte Android smartfónov, tabletov a iných zariadení aktivovaných na dennej báze. Je ich už viac ako 1,5 milióna!

android-logo-robots-2_0

Koncom minulého roka sa denne aktivovalo 1,3 milióna zariadení. Zdá sa teda, že Android stále rastie a ešte aj bude rásť. Je preto viac než možné, že do konca tohto roku prekoná počet aktivácii magickú jednú miliardu.

Zdroj: androidcentral

19.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+