MojAndroid

Turd Birds

V hre Turd Birds ovláda zlomyselný chlapec vtáka pomocou svojho mobilu. Turd Birds je vizuálne veľmi pekná hra spracovaná v štýle nekonečnej behačky, tentokrát však s vtákom. Je zábavná, dobre hrateľná a nechýba jej dávka humoru, či istý nádych zlomyseľnosti, čo ju robí ešte zaujímavejšou. (Turd Birds – endless runner s veľmi netradičným námetom)

turd2 turd

–> Stiahni Turd Birds <–

Blood Shoot:death sniper Free

Strieľačka s pekne spracovanou a trochu netradičnou grafikou, v ktorej nebude chýbať bohatý arzenál zbraní a vylepšení, ktoré získate počas hrania. Pri presnom mierení vám pomôže automaticky systém zamerania nepriateľa.

blood blood2

–> Stiahni Blood Shoot:death sniper Free <–

 

TETRIS

Zahrajte si tetris od známeho vývojára Electronic Arts, ktorý prináša niekoľko herných módov vrátane nového maratón a multi-level Galaxy módu. Samozrejmosťou je možnosť porovnať si dosiahnuté skóre s priateľmi na Facebooku.

tetris2 tetris

–> Stiahni TETRIS <–

Shooting Bottles (Fun game)

Vráťte sa do detských čias, kedy ste sa hrávali s prakom. V hre Shooting Bottles bude vašou úlohou pomocou neho trafiť a rozstrieľať  sklenené predmety, ako napríklad taniere a fľaše.

shooting2 shooting

–> Stiahni Shooting Bottles <–

Pro Shooter : Sniper

Staňte sa profesionálnym ostreľovačom v hre Pro Shooter, v ktorej budete musieť pred každým výstrelom zvážiť údaje ako rýchlosť vetru, tep, počasie a pohyb cieľa.

proshooter2 proshooter

–> Stiahni Pro Shooter : Sniper <–

High Speed Racing – Car Games

Pripravte sa na prevetranie svojho štvorkolesového miláčika v krásnom prostredí púšte, hôr a iných lokácií. Vašou úlohou bude vyhýbať sa dopravným prostriedkom, chodcom a iným prekážkam na ceste. V hre zbierate aj peniaze, za ktoré si môžete nakúpiť lepšie autá alebo ďalšie vylepšenia.

speed2 speed

–> Stiahni High Speed Racing – Car Games <–

 

3D PLANES – BRAVO

Otestujte svoje pilotské zručnosti v hre 3D Planes. Princípom hry je pozbierať čo najviac mincí a vyhnúť sa prekážkam na vašej ceste. Priebeh hry vám uľahčia rôzne vylepšenia a postupne budete získavať aj ďalšie zručnosti na robenie rôznych akrobatických kúskov vo vzduchu.

3Dplanes2 3Dplanes

–> Stiahni 3D PLANES – BRAVO <–

Peacekeeper

Hra, ktorá svojim spôsobom pripomína tower defense tituly dostupné pre Android. V Peacekeeperovi bude vašim hlavným cieľom ochrániť mesto pred nájazdmi neprieteľov. Na ich zastavenie budete mať k dispozícii bohatý zbrojný arzenál a rôzne vylepšenia, ktoré sa objavia počas vášho hrania. V hre nechýbajú dokonca ani bosovia.

peace2 peace

–> Stiahni Peacekeeper <–

Magic Defense

Ochráňte hrad pred temnými silami a použite svoju zázračnú moc a dovednosti aby ste zabili nepriateľa.

magic2 magic

–> Stiahni Magic Defense <–

Circuit Panic

Circuit Panic je akčná arkádová hra, v ktorej chránite trojicu vtákov pred elektrickými výbojmi. Hra ponúka dva módy a to survival mód, kde budete musieť udržať vtákov nažive čo najdlhšie a potom tu máme klasický Story mód, kde zbierate body, plníte rôzne úlohy a držíte vtáky nažive po obmedzený čas. (Circuit Panic: Zábavná arkáda)

Circuit-Panic-Android-hry-3 Circuit-Panic-Android-hry-1

–> Stiahni Circuit Panic <–

18.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+