MojAndroid

Zábavných a návykových arkádoviek nie je na systéme Android nikdy dosť. Presne takou je aj Android hra s názvom Circuit Panic od vývojárov Vinyl Games Studio Inc., v ktorej je vašou úlohou ochrániť životy troch vtákov sediacich na elektrickom vedení.

Circuit Panic Android hry

Circuit Panic je akčná arkádová hra, v ktorej chránite trojicu vtákov pred elektrickými výbojmi. Ako vidíte z obrázku, vtáky sedia na vedení, cez ktoré prechádza elektrický výboj, dopredu označený rozsvietenou žiarovkou na každej strane drôtu. Keď žiarovka zasvieti, musíte byť pripravený vyskočiť (ťukaním na obrazovku), posunúť sa do strany (posunutím prsta) alebo preskočiť na iný drôt (posunutím prsta nahor alebo nadol). Hra vyzerá na prvý pohľad veľmi jednoducho, no musíme povedať, že sme mali problémy udržať všetky tri vtáky nažive. Každá ďalšia úroveň je čoraz obtiažnejšia a budete potrebovať dobré reflexy, aby ste ich prešli všetky. Hra ponúka dva módy a to survival mód, kde budete musieť udržať vtákov nažive čo najdlhšie a potom tu máme klasický Story mód, kde zbierate body, plníte rôzne úlohy a držíte vtáky nažive po obmedzený čas.

Circuit Panic Android hry Circuit Panic Android hry 1 Circuit Panic Android hry

Graficka, ako aj animácie a príbeh sú veľmi dobre spracované, čo môžeme tvrdiť aj o samotnej hrateľnosti avšak občas sme postrehli oneskorené reakcie. Hra je veľmi návyková a môže sa vám stať, že pri zachraňovaní vtákov pozabudnete na čas. V obchode Google Play sú dostupné dve verzie. Prvú si stiahnete zadarmo, no ponúka len obmedzený počet levelov. Ak sa vám však hra Circuit Panic zapáči, môžete si zakúpiť plnú verziu za 1,47 €. Odkazy na obe nájdete nižšie vo widgetoch, spolu s prezentačným videom.

Verzia: 1.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1
Aktuálna cena: Zdarma

13.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+