MojAndroid

Špekulácií o tom, kedy by mohol taiwanský výrobca predstaviť nový HTC One mini sa internetom šíria už nejakú dobu. Niektoré z nich naznačovali odhalenie verejnosti práve v priebehu júla a zdá sa, že tento termín bude aj skutočne dodržaný. Utvrdzuje nás v tom najnovší tweet pobočky HTC vo Veľkej Británii, ktorý odhaľuje predstavenie niečoho “malého” na 18. júla, čiže dnes. Na obrázku, ktorý bol súčasťou správy na sociálnej sieti Twitter, môžeme vidieť dobre známy dizajn vlajkovej lode HTC One, tentokrát ale pôjde o jeho mini verziu.

htc-one-mini-630x300

HTC One mini má poháňať procesor Snapdragon 400, ktorý pracuje na frekvencii 1,4GHz a obsahuje grafickú jednotku Adreno 305. Displej má veľkosť 4,3 palca a viac než postačujúce rozlíšenie 720 x 1280 pixelov. Hlavný fotoaparát je rovnaký ako v prípade vlajkovej lode HTC One, a teda obsahuje 4 Mpix ultrapixelový snímač s optickou stabilizáciou. Predná kamera má rozlíšenie 1,6 Mpix. Hodnota operačnej pamäte RAM sa zastavila na 1GB.

Zdroj: androidandme

18.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+