MojAndroid

Spoločnosť Sony predstavila v mesiaci jún ďalšiu generáciu inteligentných hodiniek Sony SmartWatch 2, no nezverejnila presný dátum spustenia predaja. Maloobchodný predajca Clove začal s predobjednávkami, pričom na svojich stránkach uviedol dátum odoslania zásielok 15. júla, ktorý získal od spoločnosti Sony. Včerajší dátum však neindikoval avizované spustenie predaja a namiesto toho získali hodinky meškanie. Podľa informácií bol predaj posunutý takmer o dva mesiace neskôr.

Sony Smartwatch 2

Vo svojom internetovom obchode zverejnil predajca Clove správu, že dátum vydania SmartWatch 2 bol odsunutý na 9. septembra. “Ukázalo sa, že dátum 15. júla daný distribučnou jednotkou Sony bol nesprávny”. Spoločnosť sa k veci zatiaľ nevyjadrila a dôvod oneskorenia teda zatiaľ nie je známy. Ak ešte nieste oboznámení s novým produktom Sony SmartWatch 2, nižšie nájdete odkaz na článok, kde sa dozviete všetky potrebné informácie. 

Náš tip
Sony SmartWatch SW2: Inteligentné hodiny s NFC

Zdroj: phonearena

16.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+