MojAndroid

Kenji Sakai, CEO Sony Korea, sa vyjadril k dátumu vydania novej vlajkovej lode spoločnosti. Podľa neho bude nástupca Sony Xperie Z uvedený do predaja v Kórei koncom tohto roka. Pod nástupcom Xperie Z si samozrejme predstavujeme špekuláciami zahalený Sony Honami, ktorý má disponovať 20 Mpix fotoaparátom. Jeho predstavenia by sme sa však mohli dočkať oveľa skôr. Sony má totižto naplánovanú tlačovú konferenciu už na 4. september počas konania výstavy IFA 2013 v Berlíne.

Claimed-Xperia-i1Honami-cameraphone-press-renders-leak-Sony-Lens-G-tech-on-the-back

Sony Honami má byť priamou odpoveďou na konkurenčné fotomobily, ako Samsung Galaxy S4 Zoom alebo nová Nokia Lumia 1020 s Windows Phone. Novinka síce pravdepodobne nebude nakoniec tak revolučnou ako sme si pôvodne mysleli, no na rozdiel od svojej konkurencie má disponovať telom s hrúbkou len 8,3 mm a to bez toho, aby senzor vystupoval z tela. Navyše, snímač bude obsahovať optiku Sony Lens G, ktorá má zabezpečiť snímanie s ostrejšími detailami a dôveryhodnejšími farbami. Novinkou vo fotoaparáte bude aj BIONZ, čo je engine pre spracovanie fotografií bežiaci na najnovšom procesore Krait od Qualcommu. Sony Honami má byť ďalej vybavený štvorjadrovým procesorom Snapdragon 800, 2GB RAM, 16GB pamäťou rozšíriteľnou pomocou microSD, 5 palcovým Triluminos displejom s Full HD rozlíšením a batériou s kapacitou 3000 mAh. To všetko v tele odolnom voči vode a s rozmermi 144 x 73.9 x 8.3 mm.

Náš tip
Sony Honami ponúkne 20 Mpix fotoaparát malých rozmerov s f2.0

Zdroj: phonearena

16.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+