MojAndroid

Hier typu Tower Defense nikdy nie je dosť. V obchode Play ich nájdete nespočetné množstvo a najnovšie sa k nim pridáva aj titul Retro Space Tower Defense z futuristického prostredia vesmíru. Vašou úlohou bude ochrániť planétu pred náletmi mimozemšťanov.

android hry Retro Space Tower Defense_1 android hry Retro Space Tower Defense_3

V Space TD budete na plošinu umiestňovať ochranné veže, ktoré môžu páliť laser, plazmu alebo rakety. Tieto môžete v prípade potreby ďalej premiestňovať tak, aby boli pri paľbe čo najefektívnejšie. Vežičky je možné upgradovať, počas hrania sa postupne odomknú aj ďalšie možnosti ich vylepšenia. Ak už nebude paľba vašej obrannej línie postačovať na veľký počet prilietajúcich lodí, tak si môžete na pomoc privolať roj asteroidov alebo do hracieho poľa umiestniť mínové pole. Vaša základňa bude odolávať dovtedy, dokým sa jej “zdravie” nezníži na nulu. Našťastie je k dispozícii aj opravovanie, vďaka ktorému vydržíte ďalšie nálety. Ak by sa vám priebeh hry zdal byť príliš pomalý, môžete si zvoliť dvojnásobnú rýchlosť pomocou tlačidla 2x.

android hry Retro Space Tower Defense_3 android hry Retro Space Tower Defense_4

Každým zostrelením nepriateľskej vesmírnej lode získavate peniaze na nákup vylepšení a nových slotov pre veže. Space TD obsahuje aj vnútroherné nákupy, dá sa však pomerne dobre hrať aj bez nich. Ak si ale budete chcieť uľahčiť svoju cestu za víťazstvom, môžete si nakúpiť ďalšie asteroidové polia, míny alebo peniaze na nákup veží a upgradov.

Hra je na Google Play dostupná zadarmo a určite poteší nejedného hráča tower defense hier. Kompatibilná je so zariadeniami s Androidom 2.3.3 a vyšším, stiahnuť si ju môžete pomocou nášho widgetu.

15.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+