MojAndroid

HTC One mini je menšia verzia vlajkovej lode spoločnosti, ktorá má byť predstavená už v blízkej budúcnosti a do predaja uvedená niekedy v auguste. Novinka má ponúknuť 4,3 palcový displej a dvojjadrový procesor s 2GB pamäte RAM. Vo výbave nechýba ani 4 Mpix ultrapixelový fotoaparát, 16 GB vnútornej pamäte a batéria s kapacitou 1700 mAh. Operačným systémom má byť Android 4.2.2 Jelly Bean s nadstavbou Sense 5.x.

Náš tip
HTC M4: Zmenšený HTC One s výbavou strednej triedy

Doteraz sme nemali úplne jasnú predstavu o tom, ako bude finálna verzia smartfónu vyzerať. Zdá sa však, že na túto otázku sme dostali odpoveď v podobe série snímkov, na ktorých je HTC One mini v čiernej farbe. Podľa zdroja sa bude jeho cena pohybovať na úrovni 400€. Viac fotografií môžete nájsť na delfi.ee.

HTC One mini3HTC One mini2HTC One mini

5.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+