MojAndroid

Poznáte Lenku? My áno! Dvatsaťtri ročná študentka informatiky nás a určite aj mnohých z vás zaujala svojou pekne spracovanou videorecenziou pre laikov, na tablet Prestigio MultiPad 9,7 Ultra.

Ak sledujete Lenkin blog, tak potom máme pre vás dobrú správu, ktorú ste už určite postrehli. Blogerka sa totižto rozhodla vytvoriť si vlastnú Android aplikáciu a hoci nemala s jej tvorbou alebo so zakladaním konta na Google Play žiadne predchádzajúce skúsenosti, podarilo sa jej to.

blog

Ako sama píše, strávila pritom niekoľko hodín a to vrámci prokrastinovania pred skúškou. Lenka sa pravdepodobne aplikáciu, ktorej jedinou funkciou je zatiaľ otvorenie blogu msl3nik.blogspot.sk rozhodne ešte upraviť a doplní ju aj o notifikácie na nové príspevky. Aplikácia je pre všetkých záujemcov zadarmo dostupná na Google Play :).

Keďže mám skúškové, tak sa snažím robiť hocičo iné, len nie sa učiť :D a tak som sa rozhodla, že vytvorím nejakú aplikáciu pre Android… . Napadlo mi, že vytvorím najjednoduchšiu aplikáciu aká existuje a po spustení sa otvorí môj blog :)

1.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+