MojAndroid

Máloktorá hra sa stane takou legendou, ako po zuby ozbrojená partia červíkov v hre Worms, ktorá už prešla mnohými platformami. Pekná kreslená grafika, vtipné animácie, roztomilé zvuky a hlavne výborná hrateľnosť spravili z tohto titulu hru, ktorá má stále mnoho priaznivcov. Ako každá úspešná hra, aj „Wormsovia“ majú mnoho klonov a napodobenín, originálu od vývojárov z Team 17 sa však približuje máloktorý z nich. Práve pre fanúšikov pôvodnej hry prichádza pokračovanie s názvom Worms 2: Armageddon pre Android.

Worms 2 Armageddon

Hra je založená na rovnakom námete, ako pôvodní Wormsovia, odohráva sa v členitom dvojrozmernom svete s milou kreslenou grafikou. Aj herné princípy zostali zachované, jedná sa o ťahovú stratégiu, takže opäť tak môžete vziať do ruky granáty, alebo bazooku a ísť si to vybaviť s tímom nepriateľských červíkov. Hrateľnosť zostala tiež na vysokej úrovni a núdza nebude ani o množstvo výbuchov:-)

K dispozícii je 30 misií pre jedného hráča, ktoré sa odohrávajú v piatich rôznych prostrediach. Dôležitou súčasťou hry je samozrejme multiplayer, buď cez internet, alebo tzv. Pass and Play, teda hra 2 až 4 hráčov na jednom zariadení, ktorí sa postupne striedajú. Nechýba široký arzenál zbraní z pôvodných Wormsov, pribudlo však aj množstvo nových. Pre nováčikov je pripravený tutoriál a nechýbajú ani široké možnosti personalizácie tímu vašich červíkov.

Worms 2: Armageddon sú pokračovateľmi legendárnej hry, takže mnohí hráči jej snáď prepáčia aj relatívne vyššiu cenu v podobe 3,99 eura. Za túto sumu dostanú hru, ktorá sľubuje riadnu dávku zábavy pre jedného hráča, ako aj v multiplayerovom režime.

Verzia: 1.4.0
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: 3,59 €
Verzia: 1.4.0
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: 3,59 €
10.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+