MojAndroid

Nová aplikácia Citylife.sk je určená pre všetkých tých, ktorí chcú mať prehľad o tom, aké kultúrne udalosti sa odohrávajú v hlavnom meste Slovenska, Bratislave a jeho okolí. Aplikácia obsahuje program všetkých kín, divadiel, klubov, galérií, koncertných sál a kultúrnych domov. Jednoduchým spôsobom tak môžete zistiť  podrobné informácie o podujatiach, ktoré sa konajú alebo sa budú konať v Bratislave a v širšom okolí mesta.

citylife2

Aplikácia Citylife.sk poteší prehľadným a moderným používateľským prostredím. Rozdelená je do niekoľkých častí, v ktorých nájdete odporúčané podujatia zo všetkých kategórií alebo tiež akcie roztriedené podľa typu, ako napríklad filmy, koncerty, party, divadlá, výstavy, festivaly a iné. Každá obsahuje zoznam s položkami, z ktorých sa po kliknutí dozviete ďalšie podrobnosti, ako napríklad o čom dané predstavenie, film, festival alebo koncert je, program,  kedy a kde sa koná, či aká je výška vstupného. Zobraziť sa dajú tiež len tie akcie, ktoré prebiehajú dnes alebo zajtra.

citylife.sk_2 citylife.sk_3 citylife.sk_4

Jednotlivé podujatia môžete prehliadať aj podľa miesta kde sa konajú alebo dátumu. K jednotlivým akciám je možné pridať pripomienku, ktorá vás na jej začiatok upozorní jednu hodinu dopredu. Hviezdička pridá položku do záložky MyCityLife, ktorá bude obsahovať vaše obľúbené akcie a miesta. Samozrejmosťou je možnosť zdieľania na sociálnych sieťach a v službách, ktoré podporuje váše zariadenie.

citylife.sk_5 citylife.sk_6 citylife.sk_9

Databáza aplikácie Citylife.sk je synchronizovaná s obsahom rovnomenného webu, ktorý je zároveň aj jej autorom. Stiahnuť si ju môžete zadarmo z Google Play Store.

Verzia: 1.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.1
Aktuálna cena: Zdarma

9.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+