MojAndroid

Vyzerá to tak, že Sony nemá pre tento rok pripravené len zariadenia, ktoré sme vám predstavili v predchádzajúcich dňoch. Portfólio smartfónov tejto spoločnosti by podľa najnovších informácií mali doplniť tri nové modely, ktoré budú údajne vybavené technológiami fotoaparátov Cyber-shot a zariadení walkman.

sony-logo-aa-1

Podľa informácií, ktoré poskytol anonymný zdroj portálu Phonearena, budú nové smartfóny spoločnosti výbavou veľmi podobné. Prvý z nich, by mal disponovať 5 palcovým displejom a kvalitným fotoaparátom Cyber-shot. Tento by mal ponúknuť senzor s veľkosťou podobnou dobre známej Nokii PureView 808, vrátane optiky Carl Zeiss. Použitie takéhoto senzoru by však nemalo nijako zasiahnuť do výzoru zariadenia, čo o Nokii PureView 808 s hrúbkou takmer 14 mm nemôžeme povedať. Ostatné parametre budú spadať do kategórie high-end zariadení.

Druhý smartfón má taktiež priniesť technické špecifikácie zariadení z najvyššej triedy, no tentokrát doplnené o kvalitný audio zosilňovač a funkcie zariadení Walkman. Posledné zariadenie má byť údajne priamou konkurenciou pre iPhone 5. Na trh príde pravdepodobne s menšími rozmermi a displejom, ktorý bude doplnený o kvalitný snímač Cyber-shot a výbavu prvého spomínaného smartfónu.

Ak sa tieto zariadenia ukážu ako skutočné, môžeme ich na trhu očakávať už v priebehu leta. Nás v špecifikáciách zaujal predovšetkým nový fotoaparát Cyber-shot, ktorým sa bude chcieť spoločnosť Sony odlíšiť od svojej konkurencie, podobne ako to urobilo HTC predstavením vlajkovej lode One s ultrapixelovým fotoaparátom.

via: androidauthority

29.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+