MojAndroid

Z času na čas stretnete v obchodných domoch ľudí, ktorí držia v ruke “zdrap papiera”, v ktorom majú zapísaný zoznam všetkých položiek, ktoré potrebujú nakúpiť. Prečo však v dnešnej dobe nevyužiť široké možnosti smartfónov, ktoré máme neustále vo svojej blízkosti? Predstavíme vám novú aplikáciu ShoppingPlanner od slovenského vývojára Miroslava Smidu, ktorá vám spríjemní a zjednoduší nakupovanie.

shoppingplanner android aplikacia

Najväčšou výhodou aplikácie ShoppingPlanner je, že čím dlhšie ju používate, tým inteligentnejšou sa stáva. Po prvom spustení nestrácate čas a ihneď sa ocitnete v pohľade pre zadávanie položiek nákupného zoznamu. Pri každej môžete nastaviť v akom obchode ju chcete kúpiť a za akú cenu ju tam dostanete. Všetky produkty, ktoré postupom času pridávate sa ukladajú do databázy smartfónu. Akonáhle sa objavia dva rovnaké produkty v rozličných obchodoch, aplikácia pri ďalšom pridávaní vyberie obchod, ktorý ponúka daný tovar lacnejšie. Nákupný zoznam je okrem toho pekne usporiadaný podľa názvov obchodov, takže máte prehľad čo kde kúpiť. Vynikajúcou funkciou je uloženie a záloha databázy na vnútorne úložisko smartfónu, ktorú potom môžete zdieľať so svojimi známymi.

Shoppingplanner android aplikacia Shoppingplanner android aplikacia Shoppingplanner android aplikacia 3

Aplikácia ShoppingPlanner je vytvorená v štýle témy Holo a je veľmi jednoduchá a rýchla. Miro nám prezradil, že v Google Play nenašiel podobnú aplikáciu, ktorá by uspokojila jeho potreby, čo ho viedlo k vytvoreniu vlastnej. Podľa nášho názoru sa mu podarilo naprogramovať naozaj podarený nákupný zoznam a určite pomôže niektorým vlastníkom Android zariadení. Do budúcnosti plánuje autor rozšíriť aplikáciu o možnosť pridať fotografie produktov a skener EAN kódov. Možno by sme ocenili, ak by aplikácia ponúkala po inštalácii aj nejakú základnú databázu bežných potravín a rovnako aj lokalizáciu v slovenčine. Ak sa rozhodnete vyskúšať ShoppingPlanner, môžete si ho zdarma stiahnuť z obchodu Google Play kliknutím na náš widget nižšie.

Verzia: 1.1.22
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.22
Aktuálna cena: Zdarma
23.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+