MojAndroid

Pred týždňom sme mohli vidieť malý náznak pokračovania obľúbenej akčnej strieľačky Gun Bros 2 na videu, ktoré zverejnilo herné štúdio Glu Mobile prostredníctvom siete YouTube. Pred malou chvíľou sa hra konečne objavila v obchode Google Play a dostupná je zdarma pre zariadenia s Androidom 2.1 a vyšším. Hra ponúka veľmi dobré grafické spracovanie a pokročilé technológie náročné na výkon, takže staršie smartfóny a tablety môžu vykazovať sekanie alebo spomalenie počas hrania.

Gun Bros 2 Android hra

Príbeh pokračuje po prvej vojne tyranskými utláčateľmi z T.O.O.L., ktorí sa snažia obsadiť galaxiu. Jedinou obranou je organizácia FRAGGED a jej dvojica agentov Percy a Francis Gun. Títo chlapci sú vyzbrojení až smiešne deštruktívnymi zbraňami a novými technológiami, ktoré trhajú nepriateľov doslova na kusy. Okrem vylepšenej grafiky, nového arzenálu a dizajnu levelov, Gun Bros 2 ponúka po prvýkrát možnosť zahrať si multiplayer s kamarátmi po internete.  Pribudli aj mnohé boje proti boss-om, rôzne obrnené vozidlá a set nových postáv, za ktoré môžete hrať.

Gun Bros 2 Android hra Gun Bros 2 Android hra

Gun Bros 2 ponúka hodiny intenzívnej zábavy. Budete mať problém odtrhnúť sa od obrazovky svojich Android tabletov a smartfónov.s Spolu so svojimi kamarátmi sa budete presekávať cez more odporných príšer, ktoré treba pre záchranu galaxie zničiť. Novinku si stiahnete z obchodu Google Play kliknutím na náš nižšie uvedený widget. Nezabudnite si pozrieť aj video, kde sú ukázané všetky nové prvky hry a dajte nám vedieť, ako sa vám titul zapáčil.

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+