MojAndroid

Spoločnosť Fox Digital Entertainment oznámila vývoj ďalšieho titulu pre mobilné zariadenia, ktoré bude plné krvavých bojov mimozemských tvorov, známych z filmu Votrelec a Predátor. Nová hra Alien vs. Predator: Evolution je narozdiel od svojho neúspešného predchodcu, vytvorená v populárnom Unity engine, vývojárskym štúdiom Guerilla Bob. Budete si môcť zahrať za obe beštie a vašou úlohou bude nemilosrdne zabíjať všetko, čo bude stáť vo vašej ceste. Príbeh bude rozdelený na niekoľko kampaní, ktoré sa budú odohrávať v rôznych arénach, napríklad. na vojenskej základni alebo v hniezde podlých votrelcov.

Alien vs Predator evolution

Každá z postáv bude mať rozličné bojové schopnosti. Ako iste viete, Predátor disponuje pokročilou technológiou a dokáže svoje obete zasiahnuť pomocou ramennej zbrane aj na veľkú vzdialenosť. Alien, resp. Votrelec je skôr orientovaný na rýchlosť a boj z blízka, takže si s nim užijete výborné súboje, proti bezbranným ľuďom. Hra má aj jednoduché prvky RPG, čiže atribúty svojej postavy si budete môcť počas hry vylepšovať.

Zatiaľ nie sú dostupné žiadne  informácie o dátume vydania hry, ani o predajnej cene v obchode Google Play. Spoločnosť len uviedla, že bude vypustená “už čoskoro”. Zatiaľ si môžete pozrieť prvé ukážky z hry.

Aktualizované 1.3.2013 (pôvodný článok bol publikovaný 30.1. 2013)

Vývojárske štúdio Guerilla Bob pred malou chvíľou zverejnilo hru Alien vs. Predator: Evolution v obchode Google Play. Aby ste si mohli zahrať tento kultový titul, ktorý nás snáď nikdy neprestane baviť, budete musieť zaplatiť nemalú sumu 3,79 €. Nižšie nájdete odkaz pre stiahnutie.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: 3,67 €
Verzia: N/A
Aktuálna cena: 3,67 €

Zdroj: phandroid

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+