MojAndroid

Predstavenie novej vlajkovej lode spoločnosti HTC je už blízko. Nasvedčujú tomu čoraz častejšie úniky informácií, ktoré nám priniesli už prvý render tohto smartfónu a tiež jeho technické špecifikácie. Cez víkend sa však objavilo niekoľko ďalších fotografií a dokonca aj nové screenshoty používateľského prostredia HTC Sense 5.0, ktoré nám dávajú lepšiu predstavu o vzhľade smartfónu, ale aj samotného operačného systému.

Nový render telefónu, tak ako ho môžete vidieť na obrázku vyššie, nemusí byť ešte finálnym dizajnom novej vlajkovej lode. Render je možné ľahko sfalšovať a ako aj redaktori androidauthority poznamenali, až veľmi sa podobá na modely smartfónov s operačným systémom Windows Phone 8. Je však dosť možné, že HTC použije rovnaké telo pre zariadenia s rôznymi OS. Aby sme to všetko spravili ešte viac zaujímavým, zahraničný portál androidpolice získal od neznámeho zdroja niekoľko ďalších, tentokrát skutočných fotografií. Na obrázkoch nižšie sa údajne nachádza HTC M7, ktorý sa od renderu vyššie odlišuje v niektorých detailoch ako napríklad logu Beats Audio bez popiskov alebo čierneho loga HTC. Pravdpodobne však nejde o úplne finálnu vzorku telefónu, takže dizajn sa môže ešte meniť.

 

Okrem toho zdroj poskytol aj niekoľko nových screenshotov používateľského prostredia.

 

HTC M7 by verejnosti mohol byť predstavený už koncom februára na veľtrhu MWC v Barcelone. Cena zariadenia by sa údajne mohla pohybovať na úrovni 500€.

Niečo o HTC M7:

Nová vlajková loď spoločnosti má byť vybavená 4,7 palcovým Full HD displejom, štvrojadrovým procesorom Qualcomm APQ8064 s taktom 1,7GHz a 32GB vnútornou pamäťou. HTC M7 bude fungovať s operačným systémom Android 4.1.2 Jelly Bean (v čase predstavenia možno už aj s Androidom 4.2) a novou verziou používateľského prostredia HTC Sense – pravdepodobne vo verzii 5.0. To by malo byť ešte jednoduchšie a intuitívnejšie ako HTC Sense 4+, ktoré sa momentálne nachádza v smartfónoch spoločnosti.

21.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+