MojAndroid

Ak máte zariadenie s operačným systémom Android vo verzii 4.0 a vyššie, a už vás nebaví alebo dokonca hnevá synchronizácia dát medzi vašim Android zariadením a účtom na sociálnej sieti Facebook, aplikácia HaxSync môže byť jednoduchým a účinným riešením. Okrem toho, že cez ňu zosynchronizujete všetky dôležité údaje, vám ponúka aj pokročilé nastavenia všetkých svojich funkcií. Čo všetko získate kúpou tejto aplikácie?

HaxSync je netradičná aplikácia vytvorená špeciálne pre používateľov, ktorí si potrpia na detailoch. Medzi detaily v tomto prípade patrí veľké množstvo dát z Facebooku, ktorá táto aplikácia dokáže získať a nahradiť vo vašom Android zariadení. Ide o akúsi náhradu za nie moc podarenú synchronizáciu Facebooku a Androidu vo verzii 4.0 a vyššie. Nie všetci z vás musia trpieť nedostatkom údajov z Facebooku, no tí, ktorí si bez neho nevedia predstaviť svoj život, by mali spozornieť.

   

Aplikácia HaxSync po prihlásení do Facebook konta dokáže z vášho účtu vybrať čo najviac informácií a vložiť ich do vášho smartfónu či tabletu. Medzi jej hlavné prednosti a funkcie patrí najmä pokročilá synchronizácia profilových fotografií vo vašom zozname kontaktov. Fotografie môžu byť v Androide 4.1 Jelly Bean synchronizované až do rozlíšenia 720 x 720 pixelov, čo je niekoľkonásobne viac, než dokáže synchronizovať samotný Android. Ak vám profilovú fotografiu zosynchronizovalo v zlom rozlíšení alebo zle orezanú, môžete si ju sami upraviť v manažérovi kontaktov. Medzi ďalšie funkcie tejto aplikácie patrí synchronizácia posledných statusov s jednotlivými kontaktmi vo vašom telefónnom zozname, synchronizácia udalostí, ktoré máte naplánované na Facebooku (aj narodeniny) a ich nasledovné exportovanie do natívneho Google kalendára vo vašom Android zariadení, pričom nechýbajú ani neskoršie upozornenia na exportované udalosti. Poteší aj fakt, že každú spomínanú vlastnosť možno detailne nastaviť a v prípade nefunkčnosti alebo hocijakého iného dôvodu absolútne vypnúť.

   

Aplikácia HaxSync sa po nainštalovaní nenachádza v zozname aplikácií a jej funkčnosť treba nastaviť pomocou jednoduchého návodu. V “Nastavenia” zvoľte “Účty a synchronizácia” a kliknite na “Pridať účet”. Z ponúkaných možností vyberte “HaxSync” a prihláste sa do svojho Facebook účtu. Po prihlásení môžete nastavovať jednotlivé funkcie priamo v nastaveniach účtu. Ak vlastníte zariadenie s operačným systémom Android 4.1 Jelly Bean, stiahnite si aj špeciálnu aplikáciu na opravenie známeho “bug-u”, ktorá zabráni tomu, aby sa aplikácia vypínala a zabezpečí jej bezproblémový chod. Odkaz na aplikáciu nájdete na konci článku.

   

Aplikácia HaxSync je dostupná na Google Play Store za cenu 0,99€. Neexistuje žiadna bezplatná alebo trial verzia, pomocou ktorej by ste funkčnosť tejto aplikácie mohli vyskúšať, takže musíte pri kupovaní a následnom inštalovaní veriť svojim inštinktom a autorovi.  Nižšie nájdete odkaz na stiahnutie aplikácie a takisto odkaz na stiahnutie už spomínanej “opravnej” aplikácie. Do komentárov nám píšte, či vám aplikácia pomohla a aké ďalšie výhody vidíte v jej kúpe.

7.11.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+