MojAndroid

Telekom v piatok 11. apríla 2014 štartuje predaj očakávanej vlajkovej lode Samsung Galaxy S5. Začiatok predaja bude sprevádzať aj špeciálna promo akcia na inteligentné hodinky Gear Fit za 1 €. Samsung Galaxy S5 bude v Telekome zaradený do ponuky za nasledujúce ceny:

  • 17 € mesačne pre programy Happy XL a XXL (+ akontácia 49 €)
  • 17 € mesačne pre programy Happy L a XL volania (+ akontácia 99 €)
  • 19 € mesačne pre program Happy M (+ akontácia 99 €)

V biznis segmente platia nasledujúce ceny:

  • 209 € pre Biznis Star*****
  • 249 € pre Biznis Star****
  • 389 € pre Biznis Star***
  • 479 € pre Biznis Star**
  • 589 € pre Biznis Star*

Telekom navyše prvým majiteľom Samsung Galaxy S5 pribalí aj inteligentné hodinky Gear Fit v hodnote 199 eur iba za symbolické 1 euro. Špeciálna akcia bude platiť v predajni v Polus City Center v Bratislave počas piatka 11. apríla 2014. Ku štartu Samsung Galaxy S5 pripravil Telekom aj dedikovaný web.

Samsung Galaxy S5 v ten istý deň zaraďuje do ponuky aj Orange, kde je jeho plná cena 640 eur a k paušálom je dostupný od 220 eur. Konkrétne ceny pre jednotlivé paušály ukazuje tabuľka.

Samsung Galaxy S5 Orange cena

Zaradenie Samsungu Galaxy S5 do svojho e-shopu nám potvrdilo aj O2 prostredníctvom hovorkyne Martiny Jamrichovej.

Samsung Galaxy S5 je nový highend výrobcu s rozmermi 142 x 73 x 8 mm a hmotnosťou 145 gramov. Je vybavený Super AMOLED Full HD displejom s uhlopriečkou 5,1“, štvorjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 801, 2 GB RAM a OS Android 4.4.2 KitKat. Novinka má 16-megapixlový fotoaparát s nakrúcaním videa v rozlíšení 3840 x 2160 pixlov a predná kamera má 2,1 megapixlové rozlíšenie i Full HD video. Samsung Galaxy S5 má výborné možnosti konektivity vrátane LTE a je odolný voči vode i prachu.

Gear Fit hodinky sú špeciálne doplnkové zariadenie k novej vlajkovej lodi Samsungu a vďaka svojej konštrukcii sú tiež odolné voči vode i prachu. Spárovanie so Samsung smartfónom funguje na báze Bluetooth 4.0 a hodinky poskytujú informácie o prichádzajúcich hovoroch, SMS, e-mailoch, dôležitých udalostiach a zároveň slúžia aj ako osobný tréner na zápästí používateľa.

Zdroj: Telekom, Orange O2

10.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+