MojAndroid

V minulom týždni sme vás informovali o vyjadrení J.K. Shina, prezidenta a riaditeľa divízie IT & Mobile Communications spoločnosti Samsung, podľa ktorého dosiahne vlajková loď Galaxy S4 hranicu 10 milónov predaných kusov v aktuálnom týždni. Prognózy sa naozaj naplnili a spoločnosť Samsung dnes oficiálne oznámila, že predaj Galaxy S4 prekonal spomínanú hranicu za menej ako mesiac od svojho komerčného debutu. Za veľký počet predaných jednotiek sa zaslúžila najmä dostupnosť zariadení. Celosvetový predaj bol spustený 27. apríla a to v 60 krajinách po celom svete.

Samsung Galaxy S4 farba

Vlajková loď pre rok 2013 nastavila nový rekord pre celý rád produktov spoločnosti Samsung. Predchádzajúci model dosiahol 10 milónov predaných jednotiek za 50 dni, zatiaľ čo Galaxy S2 sa to podarilo za približne 5 mesiacov a prvému modelu Galaxy S za 7 mesiacov. Samsung odhaduje, že každú sekundu predá 4 smartfóny. V súčastnosti je Galaxy S4 dostupná vo viac než 110 krajinách po celom svete a postupne sa dostane až do 155 krajín v spolupráci s 327 partnermi. Spoločnosť ďalej prezradila, že plánuje uviesť viac farebných variánt, aby uspokojila odlišný spotrebiteľský vkus a preferencie. Okrem súčasného prevedenia sa niekedy v lete dostanú na trh farby Blue Arctic a Red AuroraPurple Mirage a Brown Autumn.

Zdroj: Samsung

23.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+