MojAndroid

Len nedávno sme vás informovali o novej aktualizácii obľúbeného smartfónu Desire X od spoločnosti HTC, ktorý dostal podporu pre Android 4.1.1 Jelly Bean a používateľskú nadstavbu HTC Sense 4+. Mnohí fanúšikovia sú nadšení z toho, že po dlhom čakaní si konečne môžu aktualizovať svoje zariadenie a užiť si vymoženosti novej verzie systému. Avšak niektorí používatelia hlásia zásadný problém, ktorý degraduje kvalitu zvukového výstupu.

HTC-Desire-X-1

V článku, v ktorom sme vás informovali o aktualizácii sa objavili komentáre typu “akonáhle si pustím hudbu, tak to hrá strašne… Akoby som nemal dobre zapojené slúchadlá…” alebo “… ten zvuk je ako z plechovky, hrôza …”. Zdá sa, že problémy so zvukom sa objavujú iba po pripojení slúchadiel alebo reproduktorov cez audio Jack. V prípade pripojenia pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth sa ale neprejavuje. Zatiaľ nevieme čo uvedený problém spôsobuje, no kontaktovali sme spoločnosť HTC so žiadosťou o vyjadrenie. Preto odporúčame všetkým majiteľom smartfónu HTC Desire X, ktorí pravidelne využívajú zvukový výstup, aby s aktualizáciou počkali kým sa problém neodstráni.

Informácie o aktualizácii spolu s komentármi nájdete v článku: HTC Desire X dostáva aktualizáciu na Android 4.1.1 a HTC Sense 4+

Aktualizácia 9. apríla 2013 (pôvodný článok bol publikovaný 30. marca 2013)

Spoločnosť HTC vydala aktualizáciu softvéru, ktorá opravuje spomínaný problém so zvukom po prechode na Android Jelly Bean. Niekoľko fanúšikov nám hlási, že ich problémy boli odstránené, takže ak ste zaznamenali nekvalitný zvuk z výstupu, overte si dostupné aktualizácie na vašom zariadení. Za tip ďakujeme čitateľom Martin, Samuel a Shawan666. 

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+