YouTube prináša tlačidlá pre ovládanie rýchlosti prehrávania do mobilnej aplikácie

Nebolo to tak dávno, čo pribudla do mobilnej aplikácie YouTube možnosť výberu kvality prehrávania videa prostredníctvom mobilných dát. Teraz prichádza od spoločnosti Google potichu ďalšia aktualizácia, ktorá o trochu priblíži mobilnú aplikáciu funkciám z desktop verzie. Novinkou sú konkrétne tlačidlá pre ovládanie rýchlosti prehrávania vášho videa.

Funkcia zatiaľ nie je dostupná pre všetkých

Náš tip
Aplikácia YouTube bude šetrnejšia k vašim mobilným dátam

Video je možné už aj v mobilnej aplikácii zrýchliť alebo spomaliť. Konkrétne hodnoty rýchlosti videa sú rovnaké ako na desktop verzii a to 0,75 x, 0,5 x, 0,25x, štandardná rýchlosť a následne 1,25 x, 1,5 x alebo 2 x. Táto funkcia môže byť obzvlášť užitočná pre tých, ktorí sa učia rôzne pohyby z YouTube videí alebo potrebujú zaznamenať špeciálne detaily v rámci videa. Nové ovládacie prvky sa nachádzajú v pravom hornom rohu v rozšírenej ponuke nastavení videa.

Náš tip
Despacito je s 3 miliardami pozretí najsledovanejším YouTube videom v histórii

Novinku si všimol spravodajský server 9to5Google, avšak aktuálne funkcia nie je dostupná pre všetkých používateľov. Rovnako tak spoločnosť Google zatiaľ nezaujala k prítomnosti novej funkcionality svoje oficiálne stanovisko. Používate aplikáciu YouTube pre Android? Máte vo vašej aplikácii ovládanie prvky pre regulovanie rýchlosti prehrávania videa? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: phonearena

Disqus Comments Loading...