Xiaomi Robot Vacuum X20+ vysáva i mopuje. Konkurenciu poráža výrazne nižšou cenou

Xiaomi

Viacero výrobcov ponúka na slovenskom trhu robotické vysávače v rôznych modelových verziách, ktoré sa líšia ponúkanými funkciami a cenou. Novinka Xiaomi Robot Vacuum X20+ patrí medzi vlajkové lode čínskeho výrobcu.

Mohlo by vás zaujímať:

Xiaomi Robot Vacuum X20+ | Zdroj: Xiaomi

Prináša pokročilú navigáciu, výkonné vysávanie aj umývanie podláh a bonusom je samovyprázdňovacia stanica pre prach aj vodu v cene. Práve cenou novinka poráža porovnateľnú konkurenciu. Xiaomi Robot Vacuum X20+ kúpite na Slovensku za 479 eur, čo je výrazne menej, než za koľko sa predáva napríklad nedávno recenzovaný Cecotec Conga 12090 (približne 950 eur) alebo iRobot Roomba Combo j9+ (1399 eur).

Xiaomi Robot Vacuum X20+ | Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Robot Vacuum X20+ sa s výškou 97 mm dostane takmer pod každý nábytok. Vďaka pokročilej LDS laserovej navigácii a systému S-Cross dokáže rozoznať ako svoje okolie, tak aj objekty na zemi. Minimalizuje tak riziko, že sa na kefu namotajú káble alebo zabudnuté ponožky. Pekne ich obíde.

Xiaomi Robot Vacuum X20+ | Zdroj: Xiaomi

Okrem sacieho výkonu 6000 Pa je vysávač vybavený dvoma rotačnými mopmi s otáčkami 180 za minútu pre dôkladné pozmývanie podláh. Vedia sa taktiež automaticky nadvihnúť pri detegovaní koberca a v dokovacej stanici vysušiť. V stanici sa nachádza i vrecko na povysávané nečistoty, ktoré sa plní po každom vysávaní. Vy sa o nič nestaráte, iba ho vymeníte, keď sa naplní jeho kapacita.

Zároveň tam nájdete 4-litrovú nádobu na dopĺňanie vody pre mopovanie. Vysávač sa dá ovládať cez mobilnú aplikáciu Mi Home alebo hlasom cez Google Assistant či Amazon Alexa.

Náš tip
Reklamy na YouTube sa výrazne zmenia. Spoločnosť tvrdí, že k lepšiemu
Disqus Comments Loading...