Xiaomi Redmi Turbo 3 prinesie vlajkový čipset Snapdragon do strednej triedy

Xiaomi

Výrobca už na čínskej sociálnej sieti Weibo láka na uvedenie nových produktov, ktoré je naplánované na 10. apríla 2024. Spoznáme nový smartfón podznačky Redmi, ktorý ponúkne výkonný hardvér a ďalšiu generáciu tabletu. Redmi Pad Pro.

Mohlo by vás zaujímať:

O novom smartfóne sa už dávnejšie špekulovalo ako o Redmi Note 13 Turbo, no Xiaomi potvrdilo, že Turbo bude novou sériou značky Redmi. Tešiť sa máme na výkonnostnú smršť, ako novinku prezentoval na sieti Weibo.

Redmi Turbo 3 príde 10. apríla | Zdroj: weibo.com

O dostatok výkonu aj na náročnejšie úlohy sa postará 4 nm čipset Snapdragon 8s Gen 3, ktorý bude prvýkrát použitý v telefóne strednej triedy. Novinka bude využívať aj podporu AI a výrobca sľubuje nielen výkon vlajkovej lode, ale aj dlhú výdrž batérie a vysokú odolnosť voči pádu.

Zo zverejnených produktových fotografií je jasné, že Redmi Turbo 3 prinesie konštrukciu s matnou povrchovou úpravou, nebudú chýbať stereo reproduktory ani infraport a vzadu vidno dva fotoaparáty. Tablet Redmi Pad Pro ponúkne 12,1-palcový displej s 2,5K rozlíšením a podporou dotykového pera, 10 0000 mAh batériu a pobeží v ňom operačný systém Xiaomi HyperOS.

Zatiaľ nie je isté, či budú novinky uvedené aj na globálny trh. Špekuluje sa, že Redmi Turbo 3 by si v Európe mohol predávať pod názvom Poco F6, ktorý by mal byť predstavený  o niekoľko týždňov neskôr.

Náš tip
Recenzia Xiaomi 14 Ultra: toto vám iný smartfón neponúkne
Disqus Comments Loading...