Xiaomi Mi Rabbit Children Watch 4C 4G: Smart hodinky pre deti za 50 eur

Spoločnosť Xiaomi je veľmi úspešná na trhu smart náramkov a podobnú pozíciu by si rada vybudovala aj na trhu smart hodiniek. Po nedávnom predstavení smart náramku Xiaomi Mi Band 5 prináša na trh aj nové smart hodinky Xiaomi Mi Rabbit Children Watch 4C 4G. Ako informuje portál GizmoChina, nie sú určené dospelým, ale deťom.

LTE konektivita a selfie kamera

Ako už napovedá názov hodiniek, mali by ponúknuť LTE konektivitu. Oproti predošlej generácii prinášajú vyšší stupeň vodoodolnosti, ktorý sa zvýšil z IPX7 na IPX8. Deti sa tak budú môcť hrať s hodinkám na rukách bez obáv aj v daždi.

Samotné telo hodiniek je plastové, má štvorcový tvar a zaoblené rohy pre zvýšenie bezpečnosti. AMOLED displej má uhlopriečku 1,3 palcov, čo je menej než 1,7 palcov v klasickom modeli Mi Rabbit Children Watch 4. Vďaka 2-megapixelovej selfie kamere na prednej strane a podpore Wi-Fi, respektíve LTE sieti, môžu deti viesť so svojimi rodičmi videohovory.

S hodinkami budú môcť deti aj platiť

Predinštalovaná aplikácia QQ Chat umožní skupinový chat alebo hlasové hovory. S hodinkami by mali deti môcť aj platiť. Rodičia ale stanovia limity, koľko peňazí môžu minúť a zároveň budú dostávať pravidelné výpisy. Nechýbajú ani základné funkcie pre meranie krokov, športových aktivít a navigáciu.

Deti určite ocenia aj hlasového asistenta XiaoAI, ktorému môžu zadávať hlasové povely, ovládať cez neho hudbu, dozvedieť sa správy o počasí alebo informácie z wikipédie. Hodinky Xiaomi Mi Rabbit Children Watch 4C 4G sa budú predávať v červenej a modrej farbe za cenu v prepočte 50 eur.

Náš tip
Google Asistent bude v smart displejoch reagovať rýchlejšie a presnejšie
Disqus Comments Loading...