WhatsApp predstavil Miznúce správy. Po pár dňoch sa vymažú

Používatelia aplikácie WhatsApp sa tento mesiac môžu tešiť na novú funkciu, ktorá do aplikácie prinesie miznúce správy. Po jej zapnutí sa správy automaticky vymažú po siedmich dňoch. O novej funkcii informoval portál The Verge.

„Sedem dní je podľa nás ideálny časový interval. Ak by bol tento interval príliš krátky, zabudli by ste, o čom ste si s danou osobou písali,“ vyjadril sa k novej funkcii hovorca WhatsAppu. “Nákupný zoznam alebo adresa, ktorú ste dostali pred niekoľkými dňami tam budú, keď ich budete potrebovať, a potom zmiznú, keď už nebudete.”

Táto funkcia taktiež po siedmych dňoch vymaže fotografie a videá. To však neznamená, že si dané fotografie a videá nemôžete uložiť alebo že si nemôžete spraviť snímku obrazovky konverzácie skôr, ako zmiznú.

Miznúce správy budú v aplikácií WhatsApp k dispozícií už tento mesiac

Funkciu budete musieť povoliť pre každú konverzáciu zvlášť. V jednotlivých chatoch môže túto možnosť povoliť ktokoľvek a v skupinových chatoch tak môžu urobiť správcovia. Po otvorení konverzácie kliknete na meno kontaktu a dole uvidíte možnosť Miznúce správy. Toto nastavenie nevymaže staršie správy a na nové správy bude mať vplyv, až keď ho ktorákoľvek strana povolí.

Miznúce správy by sa tento mesiac mali dostať ku všetkým používateľom a k dispozícií budú na všetkých operačných systémoch.

Developer: WhatsApp LLC
Price: Free
Náš tip
Treba skutočne vyradiť WhatsApp z používania kvôli bezpečnosti?
Disqus Comments Loading...