Vyberáme Dual SIM smartfóny do 150 EUR

Ak cestujete do zahraničia, alebo máte služobné a osobné číslo, prípadne jednoducho chcete alebo ste nútení používať dve SIM karty, veľkou výhodou sú pre vás zariadenia s podporou Dual SIM. Takých je dnes na trhu už pomerne dosť, no dnes sa pozrieme na tie najdostupnejšie, ktoré majú rozumnú cenovku a zároveň vám umožnia používanie dvoch SIM kariet súčasne.

Honor 4C

Začneme hneď zhurta, keďže Honor 4C je jedným z najlepších telefónov v tomto výbere. Telefón ponúka 8-jadrový procesor, 2 GB RAM, pekný HD displej, 13 MP hlavný fotoaparát a 5 MP prednú kameru a celkovo ide o veľmi dobre vyvážené zariadenie, ktoré môže potešiť aj náročnejších používateľov. U väčšiny predajcov presne spadá do našej cenovej kategórie a je skutočne jedným z najlepších Dual SIM telefónov v tejto kategórii.

Náš tip
RECENZIA | Honor 4C – povstanie najnižšej triedy

Lenovo A6010 Plus

Telefón, ktorý sme v redakcii otestovali iba nedávno, si nás tiež získal svojim skvelým pomerom cena/výkon. Ponúka osvedčený procesor Snapdragon 410, 2 GB RAM, 16 GB vnútornej pamäte, pekný 5″ HD displej, 13 MP hlavnú a 5 MP prednú kameru a znovu ide o dobre vyladené zariadenie, ktoré si nájde svojich fanúšikov. Cena telefónu v niektorých obchodoch iba jemne presahuje našu hranicu, no určite do tejto kategórie spadá a svojou cenou nikoho neurazí.

Coolpad Modena

Jedným z najnovších hráčov na našom trhu je aj spoločnosť Coolpad, ktorá tu predstavila už niekoľko zariadení. Model Coolpad Modena bol zaujímavý najmä svojim vzhľadom a spracovaním, no robí aj niekoľko kompromisov. Za rozumnú cenu ale dostanete telefón s 5,5-palcovým displejom, procesorom Snapragon 410, 1 GB RAM, podporou pre microSD karty a siete LTE a systémom Android Lollipop. Hoci niekoľko chybičiek krásy by sme našli, ide tiež o zaujímavé zariadenie.

Acer Liquid Z530

Aj spoločnosť Acer má vo svojej výbave zaujímavé zariadenie s nízkou cenou a podporou pre dve SIM karty. Liquid Z530 ponúka procesor MediaTek, 1 GB RAM, 8 GB vnútornej pamäte, no zaujme napríklad vymeniteľnou batériou, čo dnes už vôbec nie je štandardom. Aj tu nájdeme pomerne nový systém Android 5.1 Lollipop a možnosť pripojiť sa k rýchlym LTE sieťam, takže za ponúkanú cenu ide o skutočne dobré zariadenie.

HTC Desire 620g

Spoločnosť HTC uviedla na trh spoločne s modelom Desire 620 aj verziu 620g, ktorá ponúka podporu pre dve SIM karty. Ako telefón od HTC patriaci do strednej triedy tak ponúka slušné špecifikácie a vďaka častým akciám u predajcov sa zmestí aj do našej cenovej kategórie. Ponúka 5″ HD displej, 8-jadrový procesor, 1 GB RAM, BoomSound reproduktory, 8 MP fotoaparát a pripojenie k LTE sieťam. Samozrejmosťou je prepracovaný systém HTC Sense, ktorý poteší aj náročnejších používateľov.

Lenovo A7000

Ak hľadáte v tejto cenovej kategórii väčšie zariadenie s dobrými špecifikáciami, poteší vás Lenovo A7000. Ten ponúka 5,5″ HD displej, 8-jadrový procesor, 2 GB RAM, 16 GB vnútornej pamäte, pripojenie k LTE, 8 MP hlavný fotoaparát a 5 MP prednú kameru, systém Android Lollipop a aj pomerne kvalitné reproduktory. Cena telefónu je síce v niektorých obchodoch trochu nad našou hranicou, ale svojou výbavou môže tento model skutočne zaujať.

Prestigio Grace X5

Náš výber uzatvárame modelom Prestigio Grace X5, ktorý ponúka niekoľko zaujímavých vlastností. Základom je 4,7″ HD displej, 4-jadrový procesor MediaTek, 1 GB RAM a 8 GB vnútornej pamäte. Nájdeme tu ale aj 13 MP hlavný fotoaparát a 5 MP prednú kameru. Smartfón ale zaujme aj tenkým, iba 8 mm telom, vďaka čomu je práca s ním v mnohých prípadoch pohodlnejšia.

Toto je výber iba niektorých zariadení, ktoré spĺňajú cenovú a funkčnú podmienku. Veríme, že ak hľadáte Dual SIM zariadenie za dobrú cenu, našli ste v našom článku niekoľko alternatív. Ak máte nejaké ďalšie tipy na Dual SIM smartfóny v tejto cenovej kategórii, neváhajte a podeľte sa o ne aj s ostatnými čitateľmi v diskusii pod článkom.

Disqus Comments Loading...