Samsung Galaxy S8 a S8+ na Slovensku. Toto je oficiálne príslušenstvo a kryty

Na oficiálnom predstavení vlajkových lodí Samsung Galaxy S8 a S8+ spoločnosti Samsung sme boli síce osobne prítomní aj v Londýne, no nenechali sme si ujsť ani predstavenie na domácom trhu. Ako sme už avizovali, Samsung Galaxy S8 aj Galaxy S8+ sa začnú predávať na Slovensku predávať 28. apríla 2017 za odporúčanú maloobchodnú cenu 799 €, model Galaxy S8+ za 899 €.

Predobjednávky však začali u vybraných predajcov už 29. marca o 18:00. Trvať budú ešte pár dní do 19. apríla do 23:59, pričom vďaka takémuto predobjednaniu bude mať zákazník telefón až o 8 dní skôr ako tým, ktorí si ho kúpia v bežnom predaji. Telefóny budú dostupné vo farbách Midnight Black, Orchid Gray, Artic Silver a Coral Blue. Modrá farba bude u nás dostupná exkluzívne u operátora Orange, a to až od 1. mája.

Samsung DeX

Okrem smartfónov sme tu mali možnosť vidieť aj nové mobilné riešenie Samsung DeX, ktoré je kompatibilné s telefónmi Galaxy S8 a ponúka zredizajnované prostredie Androidu na pohodlnú prácu na veľkom monitore. Dokovacia stanica DeX bude na Slovensku dostupná od 28. apríla za odporúčanú maloobchodnú cenu 149,90 EUR.

Samsung Gear 360 (2017) a Gear VR (2017)

Treťou predstavenou novinkou bola kamera Samsung Gear 360 (2017) s rozlíšením až 4K a 360° záznamom, ktorá disponuje vylepšeným dizajnom pre ľahšie používanie. Nová 360°kamere Samsung Gear 360, ktorá natáča video až v rozlíšení 4K a ponúka záznam vhodný pre virtuálnu realitu, sa bude predávať od 28. apríla za odporúčanú maloobchodnú cenu 259 EUR. Nové okuliare s virtuálnou realitou Gear VR sa dočkali lepšieho utesnenia v okolí očí i väčších šošoviek, čo vedie k širšiemu zornému poľu používateľa. Dobrou správou je aj pridanie ovládača k tomuto virtuálnemu headsetu, pomocou ktorého dosiahnete lepšie ovládanie zariadenia.

Zaujímavé kryty pre Samsung Galaxy S8

Samsung ďalej ukázal aj viacero nových obalov, ktoré má pre Slovákov prichystané. Nájde sa tu všeličo od klasických silikónových krytov až po zaujímavé polo-priehľadné zrkadlové kryty či kryty s LED oznámeniami. Zaujímavosťou je, že cez tieto kryty môžete so smartfónom ďalej interagovať, teda napr.prepínať skladby v playliste a podobne. Samsung predstavil aj verziu Alcantara, teda semišovú úpravu zadných “nacvakávacích” krytov. Pre milovníkov QWERTY klávesnice je tu aj táto možnosť v podobe krytu / klávesnice v jednom.

Obaly budú postupne k dispozícii od uvedenia smartfónov na trh. Ich ceny sa pohybujú nasledovne: Clear View Standing Cover 49,00 eur, LED View Cover 49,00 eur, Clear Cover 14,90 eur, Alcantara Cover 36,90 eur, Silicone Cover 14,90 eur, Keyboard Cover 49,00 eur.

Zdroj: tlačová konferencia

Odporúčame prečítať si detailnú recenziu na Samsung Galaxy S8+.

Disqus Comments Loading...