Uber, Hopin a Liftago budú mať konkurenta. Na Slovensko mieri Taxify!

Na Slovensko príde ďalšia služba ponúkajúca objednanie taxíka cez mobilné zariadenie. Volá sa Taxify a ide o projekt z Estónska, ktorý je európskym Uberom. Najväčšia služba tohto druhu v Európe začne na Slovensku pôsobiť už budúci rok a okrem samotných používateľov môže zaujať aj taxikárov, ktorí by cez ňu mali mať lepšie finančné podmienky ako napríklad pri jazdení s Uberom. Aktuálne s Taxify môžete jazdiť napríklad v susednom Česku.

Po aplikáciách Hopin, Liftago a Uber bude (zatiaľ len) v Bratislave ponúkať svoje jazdy ďalšia “digitálna” taxi služba. Taxify aktuálne nájdete v 21 mestách v 16 krajinách, pričom sa Taxify od konkurencie v zahraničí líši najmä tým, že umožňuje platiť za jazdy kreditom alebo paušálom od operátora. Zatiaľ ale nie je jasné, či táto možnosť bude dostupná aj na Slovensku.

Spoločnosť Taxify sa aktuálne chváli tým, že má viac ako 800 000 spokojných zákazníkov a pre Slovensko hľadá osobu, ktorá by sa starala o lokálny biznis. Pre zatiaľ nie je známy presný dátum uvedenia tejto služby v našej krajine ani podmienky, za ktorých budú cez Taxify jazdiť ľudia, či samotní taxikári, no túto situáciu budeme rozhodne sledovať aj naďalej.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj, foto: Taxify

Disqus Comments Loading...