TOP Android hry týždňa | 44. týždeň 2017

Vo výbere TOP Android hry týždňa sa vám snažíme priniesť tie najlepšie či najsťahovanejšie mobilné Android hry v Obchode Play za uplynulý týždeň. Ide o zaujímavé domáce i zahraničné tituly, ktoré sme priniesli na našom webe alebo nás zaujali svojimi funkciami, grafickým prevedením či celkovým dojmom. Ak máte nejaký zaujímavý tip na Android hru, neváhajte sa oň podeliť v diskusii pod článkom. Veríme, že si vyberie každý z vás!

Náš tip
TOP Android hry týždňa | 43. týždeň 2017
Náš tip
TOP Android hry týždňa | 42. týždeň 2017

Morphite

Ak ste sa s Morphite ešte nikdy nestretli, ide o klasické “atmosferické” FPS, kde skúmate rastliny a zvieratá, bojujete s nepriateľskými bytosťami a odhaľujete tajomstvo, ktoré obklopuje tajomný materiál Morphite. Hra má byť hlbokým a obohacujúcim zážitkom pre jedného hráča s príbehom a objavovaním. Samotný herný titul by mal byť v Obchode Play dostupný ešte pred Vianocami. Na herné večery spojené s touto hrou si tak budete musieť ešte chvíľu počkať.

Sheltered

V rámci herného titulu Sheltered z dielne vývojárov Team 17 Digital Limited prichádzate do sveta po apokalypse. Nejde o jednoduchú “survival” hru, pretože panika stúpa a vašim cieľom je nielen zhromaždiť čo najviac užitočných zásob, ale najmä – prežiť. Pod paľbou zbraní musíte zlepšovať aj svoju výbavu a dostupné prostriedky na prežitie. Herný titul Sheltered si môžete stiahnuť bez reklám a bez ďalších poplatkov prostredníctvom Obchodu Play za sumu 3,99€.

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: 3,99 €
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: 3,99 €

DreamWorks Universe of Legends

Vývojári z Firefly Games Inc. prinášajú herný titul s názvom DreamWorks Universe of Legends, ktorý chytí za srdce snáď každého fanúšika animovaných seriálov a filmov od DreamWorks. V rámci hry sa stretneme s mnohými populárnymi hrdinami, za všetkých môžeme spomenúť hrdinov z rozprávky Madagaskar a poteší tiež Kung Fu Panda! Na párty sa pridajú Krúdovci či Shrek a spoločne s nimi sa tak môžete vydať na záchranu sveta DreamWorks. Hra je k dispozícii zadarmo v Obchode Play. Obsahuje však in-app nákupy.

Verzia: 1.3000.2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3000.2.0
Aktuálna cena: Zdarma

Bury me, my Love

Tento herný titul je jemne netradičný v porovnaní s ostatnými titulmi v dnešnom výbere. Príbeh celej hry sa odohráva v rámci textovej konverzácie prostredníctvom smartfónu. Komunikácia prebieha medzi sýrskym manželským párom. Nour, ktorá sa rozhodla stať sa utečencom a nájsť bezpečnú cestu do Európy je v kontakte so svojim mužom menom Majd iba prostredníctvom smartfónu. Obaja sa tak snažia komunikovať a spoločne na diaľku nájsť spoločnú a správnu, no najmä bezpečnú cestu. Hra získala tiež mnoho ocenení pre rok 2017. Herný titul Bury me, my Love si môžete stiahnuť prostredníctvom Obchodu Play bez ďalších poplatkov za sumu 3,49€.

Verzia: 1.0.27
Aktuálna cena: 3,49 €
Verzia: 1.0.27
Aktuálna cena: 3,49 €

Bohnanza The Duel

Na záver dnešného herného výberu sme pre vás pripravili klasický kartový herný titul s názvom Bohnanza The Duel od vývojárov Digidiced. Na prvý pohľad ide o graficky nenáročnú hru, na druhej strane, hra ponúka aj možnosti pre dvoch hráčov a tak zbieranie mincí a výber rozhodnutí nemusí byť len a len na vás. Hru Bohnanza The Duel si môžete stiahnuť bez reklám a bez ďalších poplatkov prostredníctvom Obchodu Play za sumu 2,99€.

Verzia: 19
Aktuálna cena: 2,99 €
Verzia: 19
Aktuálna cena: 2,99 €
Disqus Comments Loading...