Jedna z najlepších aplikácií Today Weather je dnes zlacnená v Google Play

Existuje viacero zaujímavých aplikácií ohľadom predpovede počasia, no známa aplikácia Today Weather patrí k tým najznámejším. Za minulý rok dokonca získala ocenenie vo svojej kategórii od samotného obchodu Google Play a pravidelne sa ukazuje v najrôznejších svetových TOP rebríčkoch. Aktuálne je zlacnená a namiesto zhruba 4,50 eur si ju môžete kúpiť bez reklám za 2,59 eur. Pozor, akcia trvá len dnes!

Today Weather je minimalistická predpoveď počasia a ponúka výhodu v detailoch informácií, dizajne a dokonca aj v preklade do slovenčiny. V aplikácii nájdete množstvo informácií, ako napríklad dlhodobú predpoveď, rýchlosť vetra, tlak vzduchu… Všetko je tu v rámci jednej domácej obrazovky.

Verzia: 1.2.6-9.160218
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.6-9.160218
Aktuálna cena: Zdarma

Ak si však chcete predpoveď počasia pozrieť aj v iných mestách, prípadne chcete mať stále informácie aj o iných častiach sveta, dá sa tak spraviť pomocou pridania ďalších lokalít. Nájdete ich v bočnom menu.

Náš tip
iMeteo.sk Počasie: Získajte všetky informácie o počasí do Vášho vrecka

V platenej verzii aplikácie si môžete zmeniť aj ikony počasia. Informácie pritom môže aplikácia “ťahať” z rôznych zdrojov (Weather.com, Accuweather.com,…). Appka sa dá využívať aj bez toho, že zaplatíte, no domácu obrazovku vám bude mierne znepríjemňovať reklama.

Disqus Comments Loading...