Telekom zažíva celoslovenský výpadok internetových služieb | Aktualizované: Internet už funguje

Redakcia

Vyjadrenie Telekomu:

„Dnes sme od 14:55 do 15:40 zaznamenali výpadok internetových služieb. Mal celoslovenský zásah a spôsobil zníženú kvalitu internetových služieb. Mobilný a fixný hlas, SMS správy a TV služby boli funkčné. Ďakujeme za trpezlivosť a ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti.“

Pre MojAndroid.sk sa vyjadril hovorca Telekomu Michal Korec.

Aktualizované 15:48

Podľa najnovších informácií už internet funguje. Výpadok teda trval približne trištvrte hodinu. Zaznamenali sme ho aj my, internet nám tiež nefungoval. Teraz to vyzerá, že je všetko opäť plne funkčné.

Telekom oficiálne potvrdil, že výpadok bol ukončený k 15:40 a všetko by už malo byť vyriešené. Dôvod výpadku zatiaľ nie je známy.

Pôvodný článok:

Ak vám poriadne nefungujú dáta aj napriek tomu, že máte plný 4G signál, nemusíte sa obávať. Dôvodom je dočasný výpadok služieb Telekomu. Operátor sa vyjadril, že je zasiahnuté celé Slovensko a výpadok trvá približne od 14:55.

Hlasové služby, SMS správy a TV služby sú plne funkčné. Operátor situáciu analyzuje a všetkým zákazníkom sa ospravedlňuje za nepríjemnosti. O výpadku informoval Telekom prostredníctvom svojho Facebook účtu.

Náš tip
Telekom: OnePlus 7 Pro, Nokia 9 PureView a Xiaomi Mi Band 4 v ponuke
Náš tip
Moja 4ka: Aplikácia, s ktorou urobíte takmer všetko | Test
Disqus Comments Loading...