Telekom vynovil predajňu v OC Central. Podobnú nenájdete

Slovenský operátor Telekom vynovil jedno zo svojich predajní v OC Central v Bratislave. Je sa skutočne na čo pozerať. Predajňa je najmodernejšou na Slovensku a hovorilo sa o nej aj ako o jednej z najkrajších a najvybavenejších v Európe. V prvom rade, predajňa je priestranná a zákazník tu má k dispozícii 8 pultov, pri ktorých vás obslúžia a pomôžu zamestnanci predajne.

Súčasťou predajne je aj servis, čo patrí k absolútnej rarite. Navyše, je tu aj biznis zóna pre vyššie súkromie zákazníka.

Klienti majú k dispozícii WiFi zdarma a môžu si tu tiež nabíjať svoje mobilné zariadenie. Čakať môžete na pohodlnej sedačke, no čakanie sa dá skrátiť aj dobrou kávou či dokonca dobrotou z Moods & Bakery. Táto prevádzka má totiž svoje miesto práve v predajni Telekomu.

V predajni nájdete jednotlivé značky a ich produkty prehľadne uložené na stoloch – napr. sa tu nachádza Huawei stolík s produktami, Lenovo či výstavka Samsung mobilných zariadení. O zariadení a jeho parametroch vás informujú nie papierové cedule, ale informácie v digitálnej podobe priamo na ploche smartfónu či tabletu.

Okrem toho je tu aj výstava smart zariadení do domácnosti, Magenta SmartHome. Na jednom mieste si môžete prezrieť produktové portfólio Telekomu.

Ďalšou zaujímavosťou predajne je aj to, že slúži ako predajné miesto kolekcie oblečenia #nicniejenemozne a reklamných predmetov Telekom či Ťuki TV.

Nuž a svoju spokojnosť či nespokojnosť so službami predajne môžete dať najavo prostredníctvom aplikácie Staffino. Čo sa týka pokrytia slovenského trhu, Telekom má aktuálne 18 vlastných predajní a 85 partnerských predajní po celom Slovensku. Z toho 35 predajní nájdete v obchodných centrách a 68 je v podobe kamenných predajní. Dokonca, je tu aj jedna pojazdná predajňa v podobe “kamiónu” Telekom na cestách. Telekom sa rozhodol investovať do obnovy predajne aj preto, že retail stále drží najväčší podiel celkového predaja Slovak Telekom. Je preto dôležité, aby zákazníci prichádzali aj týmto spôsobom do priameho styku s produktami a k dispozícii mali personál, ktorý im odpovie na ich otázky.

Náš tip
Telekom: Najpredávanejšie Android smartfóny za december 2017

Zdroj: Tlačová konferencia

Disqus Comments Loading...