Spotify zdražuje. Zvyšuje cenu obľúbeného predplatného

Redakcia

Spotify je hudobná streamovacia služba, ktorá je obľúbená vo svete, ale aj na Slovensku. Okrem svojich obľúbených skladieb tu používatelia nájdu rôzne playlisty, výbery a samostatnou kategóriou sú aj podcasty.

Počúvať je možné aj bez predplatného, avšak s určitými obmedzeniami. Podcasty samozrejme fungujú bez obmedzení aj vo free verzii. K dispozícii sú tri druhý predplatného, pričom avizovaná zmena sa týka toho najdrahšieho – Premium Family.

Spotify zvyšuje cenu predplatného o 2 €

Streamovacia služba o tom svojich predplatiteľov informuje prostredníctvom e-mailu. Jeden taký sme dostali aj my. Uvádza v ňom, že zvýšenie ceny začne platiť od 1. februára 2021 a to z 8,99 € na 10,99 € mesačne. Ostatné verzie predplatného zostávajú nezmenené. Individuálny plán stojí 5,99 € mesačne a plán pre dvoch je za 7,99 eur.

Predplatné Cena
Individual 5,99 €
Duo 7,99 €
Family 10,99 € (pôvodná cena 8,.99 €)

Pre už existujúcich predplatiteľov Premium Family dá Spotify jeden mesiac navyše s pôvodnou cenou predplatného. To znamená, že nová cena bude platná až od 1. marca.

Spotify Family je rodinná verzia predplatného, ktorú môže využívať až 6 členov domácnosti. Aj po zvýšení ceny na 10,99 € mesačne je stále podstatne výhodnejšia ako mať 5 individuálnych predplatných, z ktorých každé by stálo 5,99 €.

Náš tip
Hackeri zaútočili na Spotify, doplatili na to používatelia so slabým heslom
Developer: Spotify AB
Price: Free
Disqus Comments Loading...