Sony Xperia Z2, Z3 a Z3 Compact dostávajú Android 6.0 Marshmallow aj na Slovensku [AKTUALIZOVANÉ]

Len nedávno sme vás informovali, že Sony dovolilo užívateľom modelov Xperia Z2, a Z3, zapojiť sa do BETA programu testovania Android Marshmallow. Neprešlo veľa času, a server Xperia Blog prináša informáciu, podľa ktorej špecifické verzie Sony Xperia Z2, Z3, a Z3 Compact dostávajú update na verziu 6.0.1. Aktualizáciu dostávajú konkrétne Xperia Z2 s označením D6503, Z3 s označením D6603 , a posledná Z3 Compact s číslom modelu D5803. Tí, ktorí vlastnia vyššie menované telefóny, ale iné modelové čísla, si musia na aktualizáciu zatiaľ počkať.

Náš tip
Sony ukazuje, čo nové prináša Marshmallow na Xperiách

Aktualizácia na Marshmallow v podaní Sony predstavuje niekoľko noviniek, ktoré sme vám už bližšie predstavili. Medzi najdôležitejšie partí udeľovanie povolení pre aplikácie, jednoduchšie prostredie fotoaparátu/videa, jednoduchšie zdieľanie, či napríklad lepšia editácia textu. Podľa informácií od majiteľov spomínaných telefónov, jednať sa má o verziu 23.5.A.0.570, ktorá je totožná s verziou, ktorá sa objavila v BETA programe.

Náš tip
Sony uvoľnilo Android 6.0 Marshmallow Beta pre Xperia Z2 a Xperia Z3

Aktualizované 14. 6. 2016 o 13:45

Aktualizáciu so systémom Android 6.0 Marshmallow pre Sony Xperia Z3 Compact je už dostupná aj u nás. Hneď niekoľkí majitelia tohto smartfónu nás informovali o tom, že majú aktualizáciu dostupnú prostredníctvom OTA. Ak vlastníte tento kompaktný smartfón a update ste ešte nedostali, skontrolujte jeho dostupnosť v nastaveniach zariadenia v časti O telefóne.

Zdroj: Androidauthority

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...