Samsung Galaxy Tab S5e dostáva novú aktualizáciu softvéru

Zdroj: Samsung.com

Spoločnosť Samsung potvrdzuje svoju poctivú softvérovú podporou a to nielen v prípade smartfónov, ale aj Android tabletov. Tablet Samsung Galaxy Tab S5e z roku 2019 sa teraz podľa portálu SamMobile dočkal novej aktualizácie softvéru.

Aktualizácia opravuje až 66 bezpečnostných chýb

Najnovšia aktualizácia softvéru pre Galaxy Tab S5e prichádza s verziou firmvéru T725XXS2DVF1. Podľa dokumentácie spoločnosti Samsung prináša júnovú bezpečnostnú aktualizáciu systému, ktorá opravuje až 66 zraniteľností v oblasti súkromia a zabezpečenia. Aktualizácia by mohla priniesť aj niektoré všeobecné opravy chýb a vylepšenia stability zariadenia. Bola bola spustená v Ekvádore a Mexiku. Odtiaľ sa rozšíri aj na ďalšie trhy.

Samsung Galaxy Tab S5e | Zdroj: GSMArena.com

Systém by vám mal dostupnosť aktualizácie oznámiť automaticky. Skontrolovať si ju môžete aj manuálne v sekcii Nastavenia > Aktualizácia softvéru> Stiahnuť a nainštalovať. Pred aktualizáciou sa uistite, že máte dostatočne nabitú batériu a telefón musí byť pripojený k Wi-Fi sieti. Ak váš dátový balíček nie je obmedzený, môžete samozrejme využiť aj mobilnú dátovú sieť.

ZTE Axon 40 Ultra je tu. Objednať si ho môžete už teraz

Disney+ je oficiálne na Slovensku. Čo všetko prináša?

Ako je na tom konkurencia?

O aktuálnosť systému sa starajú aj ostatní výrobcovia. Vo väčšina prípadov sa to týka smartfónov. Za zmienku stojí napríklad update pre bývalé vlajkové lode značky Huawei. Júnovú aktualizáciu dostalo aj niekoľko Xiaomi modelov. Na záver spomenieme aj mega aktualizáciu spoločnosti Motorola, ktorá hromadne vydala Android 12 pre sedem svojich zariadení.

Náš tip
Slovenská značka by Janatini vytvorila limitovanú edíciu puzdier pre Samsung Galaxy Z Flip3 5G
Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...