Samsung Galaxy S5: Záleží mu na vašich potrebách

Nový Samsung GALAXY S5 sa zameriava na všetky potreby, na ktorých vám pri smartfóne najviac záleží. Preto Samsung vsadil na výkonnejší fotoaparát, štýlový dizajn, inovatívnu Wi-Fi technológiu či funkcie aplikácie S Health, ktorá monitoruje napríklad váš srdečný tep. S5-ka ponúka až 16 megapixelový fotoaparát s vylepšenou ponukou foto funkcií a užívateľským rozhraním, ktoré umožňuje jednoducho robiť fotografie, upravovať ich a zdieľať. Zároveň ponúka najrýchlejšie automatické zaostrovanie na svete s rýchlosťou až 0,3 sekundy. Zdĺhavé zameriavanie objektu, či rozmazané fotografie tak zostávajú minulosťou. Špecialitou je funkcia selektívneho zaostrovania, pri ktorej je vybraný objekt ostrý, zatiaľ čo pozadie rozmazané.

Ak ste počas dňa aktívni, S5-ka nebude zaostávať. Vylepšená aplikácia S Health 3.0 ponúka viac nástrojov, ktoré vám pomáhajú zostať fit. Môžete s ňou komplexne sledovať vaše fitnes záznamy, ktoré vám pomáhajú monitorovať a upravovať aktivitu spolu s ďalšími nástrojmi vrátane krokomera, jedálnička, záznamov o cvičení a pomocou senzoru srdečného tepu. Okrem toho môžete S5ku prepojiť s ďalšou generáciou produktov GEAR pre fitnes tréning, či už s hodinkami GEAR 2, GEAR 2 Neo alebo GEAR Fit.

Určite oceníte aj bezpečnosť a ochranu. S5ka je totiž odolná proti prachu a vode (certifikácia IP67), ale vo výbave jej nechýba ani čítačka odtlačkov prstov, ktorá vám poskytne bezpečné, biometrické zamknutie obrazovky a väčšiu bezpečnosť pri mobilných platbách. Počas túry alebo ďaleko od zdroja elektrickej energie oceníte režim extrémneho šetrenia energie. Ten automaticky zmení farebné zobrazenie na šedé a vypne všetky nepotrebné funkcie tak, aby minimalizoval spotrebu energie a vy ste boli napriek tomu na príjme niekoľko dní.

Disqus Comments Loading...