Samsung Galaxy S IV bude “definitívne” predstavený 14. marca [dohady]

Pripravovaná vlajková loď Samsung Galaxy S IV bola v poslednom čase predmetom mnohých špekulácií. Dnes sa však objavili ďalšie informácie renomovaných zahraničných portálov, ktoré ďalej potvrdzujú predchádzajúce dohady o dátume predstavenia smartfónu. Podľa redaktora mobile-review Eldara Murtazina, ktorý je známy pre veľmi dobré zdroje zo spoločnosti Samsung, bude Galaxy S IV predstavený 14. marca. Rovnaký dátum potvrdil aj svetoznámy The Verge, ktorý sa nebál označiť tieto informácie ako “definitívne”.

Na 14. marca sa rozhodne niečo chystá, nakoľko sa len málokedy zhodnú viaceré médiá na rovnakom dátume. Murtazin mal vo svojich minulých predpovediach takmer vždy pravdu a TheVerge rozhodne nepatrí k zdrojom, ktoré by riskovali svoju reputáciu vypustením neoverenej informácie. Dokonca aj SamMobile potvrdil udalosť v tomto dni

Podľa toho, čo zatiaľ vieme o hardvérovej konfigurácii, Galaxy S IV bude vybavený 5 palcovým Full HD AMOLED displejom a osemjadrovým procesorom Exynos 5 Octa vrátane grafiky Mali-T658. Vylepšenia sa dočká aj fotoaparát, ktorý by mal ponúknuť rozlíšenie 13Mpix. Samozrejmosťou je najnovšia verzia operačného systému Android 4.2.1 Jelly Bean. K dispozícii bude aj veľká batéria s kapacitou 2600mAh a funkcia bezdrôtového nabíjania.

Zdroj: TheVerge

Disqus Comments Loading...