PUBG Mobile: Nová aktualizácia prináša Hardcore mód aj replay po smrti

Ak niekto našiel v posledných rokoch dieru na trhu mobilných hier, tak jednoznačne tvorcovia tzv. battle royale hier. V tomto type 3D akčných hier z pohľadu prvej osoby (3D FPS) v online zápase proti sebe súperí stovka reálnych hráčov. Po vysadení  na ostrove je ich úlohou povraždiť s pomocou nájdených zbraní súperov a ako posledný prežiť. Najpopulárnejšími zástupcami tohto typu hier sú PUBG Mobile a Fortnite. A prvá menovaná hra teraz podľa portálu XDA-developers dostáva aktualizácia, ktorá prináša viacero nových funkcií.

Hardcore mód aj replay po smrti

Aktualizácia na verziu 0.17.0 vychádza pred 2. výročím uvedenia mobilnej verzie PUBG na platformu iOS a spustenia novej sezóny Royale Pass Season 12. Hlavnými novinkami sú návrat Hardcore módu alebo nové funkcie a vylepšenia Classic módu. Hra má pripravenú novú grafickú tému s názvom 2gether We Play, ktorá bude spustená 9. marca.

Nová sezóna potom odštartuje 12. marca. Sezónna permanentka bude zahŕňať nový výber slávnostného výstroja, výziev a odmien. Mapa Erangel dostane Amusement Park mód, kde si hráči budú môcť vyskúšať interaktívne hry a atrakcie. Poteší aj replay po smrti z pohľadu osoby, ktorá vás zabila.

Zoznam ďalších noviniek v aktualizácii

  • Nová zbraň: DBS
    Výkonná brokovnica s dvomi hlavňami, ktorú sme už videli v počítačovej verzii hry, sa konečne dostáva do PUBG Mobile. Vystrelí dva náboje zo zásobníka, ktorý obsahuje 14 nábojov. DBS môže byť vybavený zameriavačom Holo Sight, Red Dot alebo optickým priblížením 2x až 6x.
  • Systém Bratia v zbrani
    Hráči sa môžu registrovať ako nováčik alebo veterán a hrať spolu v klasickom režime. Veteráni s bohatými skúsenosťami môžu sprevádzať nováčikov v hre a získať veľké odmeny, počas ktorých sa nováčikovia môžu učiť od veteránov a rýchlo si osvojiť hru.
  • Univerzálne značky
    Hráči teraz môžu označovať miesta, materiál, vozidlá, pasce alebo dvere spoluhráčom, čo umožňuje rýchlejšiu koordináciu tímov.
  • Režim pre slabozrakých
    V nastaveniach grafiky je teraz viac farebných možností pre herné indikátory, ako sú jed, dym a pomocné čiary, čo pomôže hlavne slabozrakým ľudom.
  • Ovládanie hlasitosti spoluhráčov
    Hráči teraz môžu upravovať hlasitosť jednotlivých spoluhráčov v boji.
  • Vyváženie streľby zbrane a ďalšie vylepšenia
Developer: Level Infinite
Price: Free
Disqus Comments Loading...