Orange má ďalší výpadok. Nejde optika ani TV, ponúka kompenzáciu vo výške 10 centov

Orange | Zdroj: Orange

Aktualizácia 19:30

Orange síce o tom zatiaľ oficiálne neinformuje, no na základe príspevkov od zákazníkov to vyzerá tak, že internetová prevádzka začala postupne nabiehať krátko po 19. hodine. Situácia je však veľmi individuálna. V niektorých prípadoch je potrebné reštartovať router, inokedy treba ďalej čakať na zásah za strany operátora.

Operátor nezvládol úplne ani komunikáciu so zákazníkmi, keď im na žiadosť o kompenzáciu poskytol zľavu vo výške 10 centov. Takáto odpoveď ďalších zákazníkov len viac nahnevala. Momentálne je komentár zmazaný.

Pôvodný článok

 

Mobilný operátor Orange od dnešného poobedia eviduje výpadok optického internetu a televízie. Krátko po 14. hodine o tom bez ďalších podrobností informoval na svojom Facebooku.

Výpadok sa má podľa operátora týkať vyslovene územia západného Slovenska, no v komentároch sa ozývajú klienti prakticky z celého Slovenska.

Príčina či ďalšie podrobnejšie informácie zatiaľ nie sú známe. Na odstránení problémov operátor podľa vyjadrenia na sociálnej siete aktívne pracuje.

Aktuálne evidujeme výpadok optického pripojenia v rôznych lokalitách Slovenska. Na odstránení naši technici pracujú s najvyššou prioritou, preto veríme, že služby budú opätovne skoro funkčné. Za vzniknuté komplikácie sa ospravedlňujeme.

V ostatných týždňoch Orange zaznamenal už niekoľko podobných problémov so svojimi službami. Naposledy k výraznejšiemu výpadku došlo koncom septembra, teda približne pred dvomi týždňami.

Disqus Comments Loading...