Orange Android Roadshow: Príďte si vyskúšať horúce novinky od HTC

Posledné tohtoročné stretnutie fanúšikov Androidu a technológií, Orange Android Roadshow, sa uskutoční v Trnave. Už 26. novembra si budete môcť v hoteli Holiday Inn vyskúšať aj novinky od spoločnosti HTC. Tá si do Trnavy donesie dve najväčšie novinky tohto roka – vlajkovú loď HTC 10 a headset s virtuálnou realitou HTC Vive.

HTC 10

Spoločnosť HTC si pre vás do Trnavy prinesie svoju vlajkovú loď HTC 10. Telefón je stelesnením toho najlepšieho, čo výrobca kedy predstavil na trhu s mobilnými telefónmi. Ide tiež o skutočne obrovský pokrok oproti predchádzajúcim generáciám smartfónov spoločnosti, a tak sa môžete tešiť telefón lepší v každom smere. Môžete si na vlastnej koži vyskúšať, ako sa v ruke drží špeciálne obrúsené kovové telo. Okrem toho si budete môcť vyskúšať aj Super-LCD displej novej generácie s QHD rozlíšením. Za pozornosť určite stojí aj nový 12 MP fotoaparát, ktorý sa nenechá zahanbiť ani v konkurencii tých najlepších fotomobilov na trhu. Vyskúšať si tiež budete môcť novú nadstavbu Sense so všetkými funkciami a vylepšeniami, s ktorými prichádza.

HTC Vive

Jedným z najzaujímavejších zariadení v histórii spoločnosti je určite aj HTC Vive. Tento headset s virtuálnou realitou patrí medzi absolútnu špičku na trhu a o jedno z prvých skutočne pohlcujúcich VR zariadení. Headset spolupracuje aj s dvomi veľmi praktickými ovládačmi, ktoré celý zážitok posúvajú o niekoľko úrovní napred. Najlepšie na tom ale je, že pre HTC Vive je dnes už k dispozícii obrovské množstvo zaujímavých hier a iného obsahu. To je aj výsledkom spolupráce so spoločnosťou Valve a platformou Steam, vďaka ktorej je možné stiahnuť si veľké množstvo hier a zaujímavého obsahu a naplno si tak užívať všetky výhody virtuálnej reality.

Na Orange Android Roadshow v Trnave sa HTC s vami stretne už 26. novembra. Na stretnutie samozrejme príde aj naša redakcia a ďalší partneri, ktorí so sebou prinesú to najlepšie zo sveta Androidu a smart zariadení. Registrácia na Orange Android Roadshow 2016 je bezplatná a pokiaľ sa na akciu zaregistrujete a osobne na ňu aj prídete, budete zapojení do žrebovania o smartón Huawei P9 ako aj ďalšie hodnotné ceny.

VIDEO

Prihláste sa na odber nášho YouTube kanálu MojAndroid.sk
Disqus Comments Loading...