Orange Android Roadshow: Vyhraj víkend s elektromobilom Nissan Leaf

Smartfóny, tablety, smart hodinky a príšlušenstvo, to nebudú jediné zariadenia a zaujímavosti, ktoré nájdete na Orange Android Roadshow. Okrem nich na akciu zavíta aj špičková virtuálna realita HTC Vive a elektromobil Nissan LEAF. Ten na akciu privezie spoločnosť Greenway, ktorá je priekopníkom v elektromobilite na Slovensku. Priamo na Orange Android Roadshow budete môcť súťažiť aj o víkend s týmto elektromobilom, ktorý do súťaže venovala spoločnosť Greenway.

Nissan LEAF

Nissan LEAF ponúka dynamiku, krútiaci moment a diaľničnú rýchlosť porovnateľné s tradičnými vozidlami so spaľovacím motorom, ale s niekoľkými veľkými rozdielmi: elektromobily sú tichšie, lacnejšie a nemajú ŽIADNY vplyv na životné prostredie. Ľahšie panely karosérie a vylepšená aerodynamika sa starajú o vyváženú a vzrušujúcu jazdu, bez toho, aby to bolo na úkor prvkov zvyšujúcich pohodlie, ako sú posilňovač riadenia alebo klimatizácie.

LEAF ponúka viacero moderných technológií, vrátane 360° monitorovania okolia vozidla, palubného systému NissanConnect EV, energeticky úsporného zvukového systému BOSE a 4 jazdných režimov. Na jedno nabitie prejdete až 199 km (model s 24 kWh batériou), resp. 250 km (model s 30 kWh batériou).

O spoločnosti Greenway

Cieľom GreenWay nie je iba rozvoj samotnej siete a sprístupnenie elektromobility každému, ale hlavne Slovensko ako krajina šetrná k svojej prírode a ľuďom, ktorí v nej žijú. GreenWay v súčasnosti prevádzkuje najkomplexnejšiu sieť inteligentných rýchlonabíjacích staníc na Slovensku a prostredníctvom jeho služieb nabíjania umožňuje ľuďom komfortné a plnohodnotné využívanie elektromobilu na celom území Slovenska i v zahraničí. Rýchlonabíjacie stojany GreenWay sú rovnomerne rozmiestnené v blízkosti exitov rýchlostných a diaľničných ciest na Slovensku tak, aby ste čas dobíjania Vášho elektromobilu mohli zmysluplne využiť. Vďaka GreenWay sieti je elektromobil plnohodnotne využiteľný v ktorejkoľvek časti krajiny a dojazd prestáva byť otázkou.

Niekoľko zaujímavých faktov:

  • Greenway má najväčšiu infraštruktúru nabíjacích staníc na Slovensku
  • Ponúkame rýchle nabíjanie pre všetky typy elektromobilov
  • Na našej sieti pracujeme už od roku 2011
  • Ľudia môžu vďaka Greenway jazdiť s elektromobilmi naprieč Českom, Slovenskom, Rakúskom aj Ukrajinou
  • Počas tohto leta sme poskytli 10-tisíc kilowathodín elektriny, čím sme našu atmosféru odbremenili od 7,5 ton oxidu uhličitého
  • Našim záväzkom je rozširovanie siete nabíjacích staníc, aby sme jazdenie na elektromobiloch urobili jednoduchšie a dostupnejšie pre čo najviac ľudí

Súťaž s Greenway

Z účastníkov si jeden z vás bude môcť užiť  Nissan LEAF na celý víkend zadarmo. Do súťaže sa budete môcť zapojiť tak, že si na Android Roadshow odfotíte selfie s Nissanom LEAF, nahráte ju na sociálnu sieť Facebook a označíte v nej stránku Greenway Infrastructure a MojAndroid.sk. Kto bude mať najviac lajkov a zdieľaní do skončenia akcie, ten vyhráva.

Už túto sobotu!

Nezabúdajte, že ďalšia Orange Android Roadshow začína už 24. septembra o 10:00 hod v hoteli Dixon. Registrácia na akciu je bezplatná a otvorená je pre všetkých. Stačí sa zaregistrovať a prísť na akciu, na ktorej máte navyše možnosť získať zaujímavé výhry. Okrem iných aj 3 smartfóny od Huawei či Xiaomi Mi4. Okrem toho, z účastníkov vyžrebujeme aj jedného šťastlivca, ktorý si bude môcť užiť Nissan Leaf na celý víkend. Tešíme sa na vás!

Disqus Comments Loading...