OnePlus Buds: Konkurencia Apple AirPods s celkovou výdržou 30 hodín

Čínska značka OnePlus včera predstavila dlho očakávaný smartfón OnePlus Nord veľmi originálnym spôsobom. Pomocou rozšírenej reality(AR) si ho mohli sledovatelia tlačovky prezrieť na displeji svojho smartfónu v 3D zobrazení zo všetkých strán. Nebolo to ale jediné predstavené zariadenie a fanúšikovia značky sa dočkali aj TWS Bluetooth slúchadiel OnePlus Buds. Podľa portálu Droid-life ponúknu celkovú výdrž 30 hodín.

Dizajn ako Apple AirPods a výborná výdrž

Slúchadla OnePlus Buds majú podobný tvar ako populárne Apple AirPods. Z ucha používateľa tak bude vytŕčať podlhovastá trubica, ktorá slúži anténe, batérii a konektoru pre nabíjanie. Nabíjacie púzdro má ploský tvar. Batéria v slúchadlách má kapacitu 35 mAh a v púzdre 430 mAh. Vďaka technológii Warp Charge poskytne krátke 10-minútové nabíjanie púzdra až 10 hodín zvukového zážitku, zatiaľ čo plné nabitie ponúka až 30 hodín prehrávania hudby vo vysokej kvalite. Samotné slúchadla dokážu nepretržite prehrávať hudbu až 7 hodín.

Výborný zvuk a rýchle párovanie

V každom slúchadle sú zabudované tri aktívne mikrofóny, ktoré znižujú okolitý hluk. Popri vylepšených 13,4 mm dynamických meničoch sa OnePlus Buds dodávajú aj s podporou basov Boost a technológie Dolby Atmos. Vďaka tomu produkujú čistejšie vokály, hlbšie basy a bohatšie tóny pre stereofónny zvuk. Technológia párovania s nízkou latenciou umožňuje rýchle a ľahké spárovanie so smartfónmi nielen značky OnePlus.  Prepínanie medzi reproduktormi a slúchadlami by malo byť podľa výrobcu plynule.

Vodoodolnosť ocení každý športovec

OnePlus Buds prichádzajú s IPX4 odolnosťou proti vode, aby zvládli striekanie vody z akéhokoľvek smeru. Vďaka tomu s nimi môžete do dažďa počas tréningu v exteriéri alebo pravidelného joggingu. Do bazénu s nimi ale určite nechoďte. OnePlus Buds budú k dispozícii v troch farbách – biela (White), šedá (Gray) a severná modrá (Nord Blue). V bielej farbe sa slúchadla začnú predávať v USA za cenu v prepočte 69 eur. V šedej farbe pôjdu do predaja v auguste. Kedy sa na trh dostane aj modrá farba a kedy sa objaví na našom trhu, zatiaľ výrobca nepotvrdil.

Aká je konkurencia?

Slúchadla OnePlus Buds budú na trhu súperiť s populárnymi TWS slúchadlami Apple AirPods alebo Samsung Galaxy Buds Plus. Oproti ním majú podstatne nižšiu cenu, ktorá je ale stále vyššia ako v prípade Redmi AirDots S. Trochu drahšou konkurenciou sú napríklad Sony WF-SP800N alebo Huawei FreeBuds 3i.

Náš tip
Recenzia Redmi Note 9 Pro: To najlepšie, čo ponúka stredná trieda
Disqus Comments Loading...