Motorola Moto G8: Reklamné fotografie prezrádzajú dizajn novej generácie Moto G

Motorola má momentálne svoje portfólio smartfónov rozdelené na vlajkové smartfóny Moto Z, Android One smartfóny s označením One a nižšiu až strednú triedu Moto G. Rad Android One smartfónov nedávno rozšíril model Motorola One Macro. Rad smartfónov Moto G by mal čoskoro dostať už svoju 8. generáciu. Jej dizajn teraz prezrádzajú reklamné fotografie, na ktoré upozornili weby PhoneArena  a GSMarena. Konkrétne má ísť o modely Motorola Moto G8, Moto G8 Plus a Moto G8 Play.

Jednoduchý a účelný dizajn

Všetky modely by mali mať jednotný dizajn. To znamená oblé hrany, displej s výrezom v tvare kvapky pre selfie kameru, tradičné logo Motoroly na zadnej strane a fotoaparát uložený vo vertikálnej polohe v ľavom hornom rohu. Farba smartfónu bude od vrchnej časti prechádzať z tmavého odtieňa do svetlého v dolnej časti. Na tele nájdeme nielen USB-C konektor, ale aj 3,5 mm audio jack. Modely sa tak na prvý pohľad budú líšiť len veľkosťou displeja a počtom snímačov fotoaparátu.

Uniknuté špecifikácie noviniek a dátum ich predstavenia

Motorola Moto G8 by mala ponúknuť 6,2-palcový IPS displej, Moto G8 Plus 6,3-palcový FHD+ IPS displej a Moto G8 Play 5,7-palcový HD+ IPS displej. Motorolu Moto G8 Plus bude údajne pohánať čipset Qualcomm Snapdragon 665 a Moto G8 Play čipset Helio P70. Logo značky na zadnej strane poslúži aj ako snímač odtlačkov prstov. Fotoaparáty noviniek by mali disponovať 48-megapixelovým snímačom, ktorý budú dopĺňať ďalšie snímače ako širokouhlý alebo hĺbkový snímač. Oficiálneho predstavenia nových modelov by sme sa mali dočkať už 24. októbra.

Náš tip
MôjAndroid Podcast | Motorola one zoom: Dlhodobé skúsenosti z používania
Disqus Comments Loading...