Huawei Mate Xs 2 a nova Y90 prichádzajú na Slovensko. Poznáme ceny

Zdroj: Miroslav Schwamberg

Slovenský trh sa dočkal začiatku predaja smartfónov Huawei Mate Xs 2 a Huawei nova Y90. Oznámila to samotná spoločnosť. Koľko budú teda tieto novinka stáť a u akých predajcov, respektíve operátorov ich bude možné zakúpiť?

K Huawei Mate Xs 2 dostanete hodnotný bonus

Nový Huawei Mate Xs 2 bude v predaji exkluzívne u operátora Telekom a u predajcu elektroniky NAY. Cena sa v oboch prípadoch zastavila na čiastke 1 999 eur. Okrem toho vám však výrobca pribalí hodnotný bonus navyše. V prípade zakúpenia od Telekomu dostanete ako darček inteligentné hodinky Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm v hodnote 379 eur. Po zakúpení novinky z obchodu NAY dostanete ako darček smart hodinky Huawei Watch GT 3, ktoré by vás inak stáli 270 eur.

Huawei Mate Xs 2 | Zdroj: Huawei
Huawei Mate Xs 2 | Zdroj: Huawei
Huawei Mate Xs 2 | Zdroj: Huawei

Huawei nova Y90 patrí do kategórie cenovo dostupných smartfónov. Vyznačuje sa rýchlym nabíjaním – z 0 % na 53 % sa nabije už v priebehu 30 minút. Ďakovať je možné technológii nabíjania SuperCharge. Adaptér dosahuje maximálny nabíjací výkon 40 W. Telefón sa vyznačuje 6,7-palcovým displejom s úzkymi rámčekmi v jeho okolí. Predaj tohto smartfónu sa začína u maloobchodných predajcov za odporúčanú cenu 229 eur.

Huawei nova Y90 | Zdroj: Huawei
Huawei nova Y90 | Zdroj: Huawei
Huawei nova Y90 | Zdroj: Huawei

Na záver len pripomenieme, že Huawei Mate Xs 2 je najnovším počinom tejto značky v sekcii skladacích smartfónov. Tento model v zatvorenom stave pôsobí ako tradičný smartfón, avšak to pravé príde po jeho roztvorení. Prináša pohlcujúci displej, na ktorom bude sledovanie multimediálneho obsahu či multitasking naozajstným zážitkom. Telefón ponúka i 50 MP True-Chroma fotoaparát s Huawei XD Optics.

Náš tip
Motorola edge 30 Ultra bude pravá vlajková loď s TOP parametrami
Disqus Comments Loading...