LG Q6 bude oficiálne predstavený už 11. júla

Juhokórejská spoločnosť LG pripravuje oficiálne predstavenie svojho nového smartfónu LG Q6. Podľa dostupných informácií práve zmenšená varianta súčasnej vlajkovej lode LG G6 nemá niesť názov “G6 mini” a pod., ale práve názov LG Q6. K dispozícii máme aj dve verzie pozvánok na udalosť v Poľsku. Zatiaľ nie je známe či to bude práve miesto oficiálneho predstavenia, alebo či bude smartfón predstavený skôr a táto pozvánka bude slúžiť len k udalosti v rámci oficiálneho uvedenia na poľskom trhu.

Predstavenie v Poľsku už 11. júla 2017

Náš tip
LG G6+ prináša 6 GB RAM a 128 GB internú pamäť

Prvá pozvánka zobrazuje LG Q6 len v rámci hashtagu #LGBarbeQ. Podľa pozvánky má byť 11. júl 2017 práve dátumom tejto udalosti. Zvýraznené “Q” v rámci hashtagu však môže práve naznačovať nový smartfón od LG. Druhá pozvánka má síce horšiu kvalitu. no konkrétne zobrazuje názov zariadenia LG Q6 spolu s rovnakým júlovým dátumom. Rovnako nechýba hashtag akcie #LGBarbeQ.

Prinášame niektoré špecifikácie pripravovaného smartfónu LG Q6

Náš tip
Európsky LG G6 dostal oficiálny nástroj na odomknutie bootloadera

Smartfón LG Q6 má ponúknuť po stránke špecifikácií 5,4″ displej s pomerom strán 18:9 (podobne ako vlajkový model LG G6), zachovaný bude aj pomer obrazovky k telu smarfónu po vzore súčasného TOP modelu spoločnosti. Z ďalšej výbavy ponúkne pripravovaný model 3 GB RAM a zadný 13 MPix fotoaparát s jedným objektívom (na rozdiel od duálneho fotoaparátu v prípade smartfónu LG G6).

Zdroj: gsmarena

Disqus Comments Loading...