Lenovo K6 oficiálne dostáva aktualizáciu na systém Android 7.0 Nougat

Spoločnosť Lenovo prináša novú aktualizáciu pre smartfón Lenovo K6. V rámci aktualizácie prichádza systémové vylepšenie z verzie Android 6.0 Marshmallow na verziu Android 7.0 Nougat. K dispozícii je viacero dizajnových zmien, ale aj nová funkcia Smart Lock.

Prišli aj dizajnové zmeny rozloženia prvkov

Náš tip
Lenovo K6: Stredná trieda, ktorá ide s dobou | RECENZIA

Zmenou prešli aj nastavenia smartfónu. Po novom zobrazujú stav mobilných dát (zapnuté/vypnuté), návrhy pre často používané nastavenia a tiež náhľad informácie pri každej položke v rámci nastavení. To môže byť užitočnou funkciou napríklad pri častom striedaní Wi-Fi či Bluetooth pripojenia. Poskytuje to tiež väčší prehľad o aktuálne zvolených nastaveniach.

Pred aktualizáciou
Po aktualizácii
Pred aktualizáciou
Po aktualizácii

Notifikačná lišta dostala nové rozloženie prvkov. Tlačidlá pre skratky sú opticky menej husté ako v predchádzajúcej verzii systému. Či sa jedná o vylepšenie je skôr subjektívnou záležitosťou každého používateľa.

Nechýba nová funkcia Smart Lock či aplikácia Google Duo

V rámci aktualizácie prichádza tiež predinštalovaná aplikácia Google Duo pre videohovory. Aplikácia bola dostupná na stiahnutie v Obchode Play zadarmo. Zaujímavou je však nová funkcia Smart Lock, ktorá napomôže rýchlejšej dostupnosti k údajom vo vašom smartfóne. V prípade nečinnosti zasa váš smartfón automaticky uzamkne.

Náš tip
Lenovo Moto M dostáva Android 7.0 Nougat
Google Duo
Google Duo
Smart Lock
Smart Lock

Používate smartfón Lenovo K6? Dostali ste už aktualizáciu na systém Android 7.0 Nougat? Je vaše zariadenie po aktualizácii svižnejšie a ponúka rýchlejšie odozvy? Vaše postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Za tip na článok a autentické snímky obrazovky ďakujeme čitateľovi Dominikovi.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...