HTC vydá tento rok niekoľko zariadení

Spoločnosť HTC plánuje vydať tento rok ešte niekoľko zariadení. Okrem už predávajúceho sa HTC One, by sa tak na trhu mali objaviť aj jeho rôzne varianty. Už v tomto mesiaci sa začne predávať nový model strednej triedy Desire 600. Nasledovať by ho mala mini verzia HTC One s kódovým označením M4 a low-endový Desire 200.

Náš tip
HTC Desire 600: Štvorjadrový procesor, BoomSound či podpora Dual SIM

HTC One mini (M4) má ponúknuť menší 4,3 palcový displej a dvojjadrový procesor s 2GB pamäte RAM. Svojim vzhľadom sa podobá práve na high-end model HTC One, z ktorého preberie aj ďalšie vlastnosti a parametre. Disponovať teda bude napríklad ultrapixelovým fotoaparátom a OS Android s nadstavbou Sense 5.x.  Zdroje naznačujú, že masová výroba tohto modelu by mala začať v júli.

Náš tip
HTC M4: Zmenšený HTC One s výbavou strednej triedy

Taiwanský výrobca plánuje vydať tento rok aj konkurenta pre Galaxy Note III v podobe nového tabletofónu označovaného ako T6. Tento by mal byť vybavený 5,9 palcovým Full HD displejom a tiež výkonným procesorom Snapdragon 800, 2GB RAM, ultrapixelovým fotoaparátom a dokonca čítačkou odtlačkov prstov, či stylusom. Podobne ako HTC One mini, aj T6 má mať telo vyrobené z hliníka.

Náš tip
HTC T6: 5,9″ Full HD displej, stylus či skener odtlačkov

Spoločnosti HTC sa s novým HTC One zatiaľ darí. Od začiatku predaja dodala k operátorom a do obchodného reťazca viac ako 5 miliónov kusov. Určite za to môžu aj rôzne marketingové aktivity, do ktorých výrobca investuje nemalé finančné prostriedky. Ako ale zdroje uvádzajú, spoločnosti neprospeje odchod viacerých vysoko postavených zamestnancov, ktorý s veľkou pravdepodobnosťou ovplyvní aj spoluprácu s mobilnými operátormi.

Zdroj: DigiTimes

Disqus Comments Loading...