Poznáme dátum príchodu Android 8.0 Oreo na vybrané smartfóny Honor!

Čínsky výrobca Honor, ktorý je dcérskou značkou spoločnosti Huawei, takisto plánuje priniesť na svoje zariadenia systém Android 8.0 Oreo. Vďaka používateľovi portálu XDA developers, ktorý sa stretol s členmi spoločnosti Honor v Indii poznáme dátum aktualizácie na vybrané smartfóny tejto čínskej značky.

Honor 8 Pro a Honor 6X

Náš tip
Honor 8 Pro je riešením, ak hľadáte funkciami nabitého obra | RECENZIA

Kliknutím na obrázok môžete pridať novú používateľskú recenziu smartfónu Honor 8 Pro.

Prvý menovaný Honor 8 Pro bol predstavený v priebehu Apríla tohto roka a ide o akúsi zväčšenú verziu smartfónu Honor 8. Nový systém vo verzii Android 8.0 Oreo spolu s novou verziou nadstavby EMUI dostane podľa slov výrobcu už v decembri tohto roka. Smartfón zameraný skôr na strednú či vyššiu strednú triedu s názvom Honor 6X bol predstavený ešte minulý rok v októbri. Obdobnú aktualizáciu dostane približne v priebehu januára 2018.

Náš tip
Honor 6X: Takto sa robí bestseller | RECENZIA
Kliknutím na obrázok môžete pridať novú používateľskú recenziu smartfónu Honor 6X.

Vlastníte smartfón Honor 8 Pro alebo Honor 6X? Ste s vašou verziou systému spokojný? Aké funkcie by ste si priali po najbližšej aktualizácii? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Zdroj: gsmarena

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...